ÄNTLIGEN!

Har just beställt klänningen som först tog slut men den är tbx! OMG äre min tur dag elr vad?! Fixat mina drömmars klänning och lyckades lägga upp en bild <3

Floral Contrast Dress


Teater

Kom just hem från teatern. Skit kul! Älskar verkligen att spela och få utlopp för sina känslor. Det kanske låter lite konstigt när jag säger att det ända gången jag kan vara mig själv till 100% är när jag spelar teater xp.

nyttnyttnytt!

Nytt tema, vad tycks?

Fokusera framåt, fast än dina tankar inte vill sammarbeta!

Har ni någon gång försökt glömma någon/något men hur mkt man än försöker blir man påmind om den/det konstant hela tiden?. Vissa människor vet precis vad och hur de ska göra för att påminna dig om dem. Det kanske inte är medvetet men det finns ganska många människor i världen så vissa saker känns knappast som om det bara händer och sker av en ren slump inte sant? Ibland önskar man att saker såg ut på ett annat sätt och att människor som man vill lita på faktiskt går att lita på!! Tyvärr finns det inget vi människor kan göra när livet skiter sig och när man inte kan glömma vissa saker/människor. Det ända vi egentligen kan göra är att försöka vara glada och se framåt, INTE BLICKA BAKÅT!

Varför inte?

Just nu sitter jag framför daton och slappar, har just ätit. Jag köpte SOLO i går och ville bara säga två saker.... Älskar maskaran man fick med skit bra verkligen. Sedan testar jag en grej just nu som stod i tidningen, nämligen citron och torrjäst mot finnar?! Har inte den blekaste om det funkar elr inte, men varför inte testa en gammal hedlig huskur?

Hemma igen

Jag och Kevin kom typ nyss hem efter dopet. Det var skit kul och Emelies barn (det som döptes) var jätte gulligt. Hon heter Signe Emma Malin fors. Ska fara och handla snart.

Snart dax!

Snart vare dax då! Jag och farsan har garnerat smörgåstårtor nu imorse. Jag tkr sååå synd om farsan, han fick åderbråck för ett tag sedan, skit äckligt faktiskt jag och Kevin fick torka upp 2 dl blod efter han farit iväg med ambulansen. Sedan gick allt bra de la om det och det såg ut att börja läka, men sen förra veckan gick det upp för honom för en andra gång, vilket inte är bra elr speciellt vanligt. Nu Har han skit ont, kan knappt sova och svettas på grund utav tabletterna han tar (biverkningar). Så nu får jag och Brorsan vara till hands och så. Jaja dop ska ju i alla fall bli roligt! Hoppas bara det ska funka med bilderna, de måste jag lägga upp annars blire inte lika kul :)

Kan inte lägga ut en enda bild!!!!


VILL HA!

Jag blev kär i den här frisyren men eftersom jag vill ha långt hår
nu så kmr jag inte klippa det, men kanske senare då :) <3






stan och dagen efter

lite bilder från förra fredagen, från moas facebook :).














In luv <3

Jag är helt förälskad i Kan dee kläder! <3







ögonbryn

Om det finns ngt jag ALLTID haft problem med så är det mina ögonbryn, de blir aldrig bra helt enkelt. för ungefär ett år sedan noppade jag dem aldrig och sen blev de söndernoppade och nu är de bara allmänt fula och skumma! Jag funderar på att typ få dem att vara ganska tjocka (men inte buskiga elr ngt sånt) och bara noppa i mellan, för att sedan gå till en frisör. Här kmr en bild på hur jag vill ha dem!


De här är visserligen ifyllada men ni förstår  <3

Såå himla typiskt mig!?

Ngt som är typiskt mid det är att vara extremt klumpig och ha väldigt otur. Just nu har jag otur, kan verkligen inte fara ut på fredag för jag har fått en ny VAGEL! Började känna att det gjorde riktigt just under ögat och sedan när jag kollar i spegeln är det rött just där och man ser vageln lite grann. blir såååå sjukt less på att det alltid ska häna just mig. Varför då? Vill gud straffa mig på ngt sätt elr vad äre frågan om?


sjuk

Nu har man åkt på en förkylning också, och jag som ska ut på fredag..... Kanske inte kmr kunna det med  vi får se, de är ju dop på Lördag! Min pappas förra tjejs barns barn ska döpas. Ska bli fett kul i alla fall <3 tänkte lägga upp en bild från internet på en klänning jag ska köpa och sedan en låt. Kan ju fortfarande inte lägga ut bilder från kamera elr mobil men hoppas jag kan lägga ut en musikvideo har inte försökt sen det inte fungerade :P Såg just att klänningen jag tänkt köpa var slut! GILLADE DEN JU. Nepp inget går att lägga upp. Vi kör på en sommar bild <3







lite bättre

nu kan jag lägga ut bilder från internet, sparade bilder & videor från youtube. Lite drygt att det inte går att lägga ut bilder från mobilen, hade en sån där dag där typ alla bilder på mig vart BRA! Ni får de sen :). Märkte att det vart fel med friends videon jag skulle lägga upp så här kmr den!


mmm

Nu kan jag inte lägga upp någon video heller!!! ÅH. Jaja jag och Toni (Anthonia) såg på Harry Potter and the deathly hallows part 1. Skit bra :). Ska se Top model snart .

FAAAAAAN!

NU ÄRE FEL IGEN!!!!!!!!!!!!!!! KAN FÖR F*N INTE LÄGGA UPP NÅGRA BILDER!! JAG TROR SNART JAG KMR FÅ ETT ANFALL OCH KASTA UT DEN HÄR H******S DATORN!

Mode bilder hos Moa

Har inte kunnat lägga upp några bilder förän nu! Hade brunt år då <3
















Wiii!

Jag, Moa och Yasmine spelade Wii igår, drack julmust och började blöda?! Ja det är faktiskt sant.. hehe, de var inte allvarligt men fett kul ändå! Och idag typ lika kul, hm.... jag var inte riktigt lik mig själv kan man väl säga xD


Ja HÄR SER NI JU? Yasmine såkade typ slå till Moa elr ngt å då avrt de såhär...










Jag har fått en del finnar nu (inte kul) så använder finnmedel. Yasmine hade dessvärre inga pengar elr ngt till ultrabussen så hon var tvungen att använda min mobil som jag behöver! Först ville jag inte gå ut men då sa Moa:
Fatta va kul om du skulle ta morgonrock och tofflor.
Så det vart en rolig grej ist!

idag

Var me Moa, Yasmine, Anna, Sofie & Alexandra på stan fast Sofie och Alexandra drog typ tidigt :P. vi satt på donken och tittade på lite smink.








Yasmine och Moa ska sova hos min farsa ikv men Moa kmr senare <3


HELP ME!!!

Jag & Yasmine testade DA´BOMB (stark chillisås)? Våra tungor brann typ upp!! Yasmines näsa vart röd och jag trodde jag skulle spy! NÄE fy farao, testa inte dettta! Vi tog typ 2 droppar och det kändes i typ 20 min, ÖVERDRIVER INTE





SVAR PÅ TAL

MOA

ASSÅ FUCK OF JASMINE! varför ens lägga ut nåt sånt här? det är ingen som bestämt vad elr vem som är snyggast och du är verkligen fin! du ska inte säga så, du som är så fin! men utsida är inte allt heller. ingenting egentligen, du är inte schysst mot dig själv när du skriver sånt här! duvet, det enda killarna gillar hos supersnygga tjejer det är deras sätt att vara på. deras självförtroende! det spelar en jättestor roll faktiskt! om nån som inte var lika fin som en skitsnygg tjej med bra självförtroende, fast att den midre fina hade lika bra självförtroende och uppträdde med värsta självvförtroendet så skulle killarna gilla henne oxå! det är det som spelar in! dom vill inte ha nån som bara går omkring och säger att man är ful (fast man inte är det!!) alla gillar dig och tycker att du är fin så sluta! älskar dig

SVAR:

Alltså jag menar inte att jag är ful på något sätt bara att Kenza är fett vacker inget annat!! Ville bara att alla skulle veta att det inte var så jag mena, även om de kanske lät så... Men helt ärligt jag skulle vara glad om jag var hälften så vacker som hon men me de menar jag inte att JAG är ful!

FIRST DAY!

Ja för det första vare ganska kul att börja skolan igen! Eller kul och kul... det var inte så hemskt. Var med Moa & Yasmine efter en sweet dag. Imorgon blire lika chill typ. Jag & Lukas (en kille i min klass) blev utvalda till Kamratstödjare. Känns väl kul I guess :). Nu kan jag inte lägga upp bilder IGEN! håller på att få ett sär måste fixa det nu. Så ni får en låt + en friends video.





Mobbning är fegt! Och de flesta som mobbar andra är mkt osäkra på sig själva så de måste ha någon att trycka ner för att själva känna sig bättre. De västa med detta är att det bara är bullshit. Om man gör andra glada & lyckliga ist för ledsna & olyckliga mår man bättre själv och känner sig mer tillfreds med sig själv också. Dessutom äre inte bara de som mobbar någon som gör fel utan även de som inte säger ngt! Stå upp för dig själv och för andra!!

Kornelia

Fick kliva upp typ halv elva för Kornelia kom hit idag!
Vi hade btw skit kul! Bakade också kakaor igår.





Hanna sminkar mig + annat



















Hannini!

Just nu sitter jag framför datorn med Hanna & Yasmine. Yasmine far vid tio men Hanna sover över! <3
Det var VÄLDIGT länge sedan... vänta Hanna har aldrig gjort det bara hon & jag,, hehe :D Jag ville fota henne men hon ba:
Näe, jag trivs bakom kameran. HAHA

4-ever




Moois <3





Jag sa åt dem att bete sig som bästavänner (i princip bara vara glada), Moa körde sitt smile medans Yasmine svalde en citron :P


Hehe de stod bara och pratade xd





Jag var med på bilden med vart dålig så det blev bara yasmine <3



Jag & Yasmine

Yasmine som modell



















Jag sminkade, stylade & fotograferade henne!
Luv U 4-ever Yasse gumman <33



jaa








Jag & yasmine bakar bullar

Vi bakade bullar i Torsdags :)












1 januari 2011!

Vaknade typ nyss, men har duschat och halvt gjort mig iordning. Ska till mamma idag. Btw min MOOOIS kmr hem idag, fett kul! Jag ska nog vänta ett litet tag med att färga håret men inom en månad kmr jag göra det. Ni ska få ett video inlägg till nästa vecka också <3



Svergies vackraste










Man ser ju ut som man gör & man kan ändra det med smink, kläder, hårfärger osv,Kenza vill jag kanske inte se ut som för jag vill ju ändå va mig själv men om jag var hälften så vacker & snygg som hon är skulle jag vara lycklig! <3

hår!?

Jag har ju nyss färgat håret, tykte personligen det vart as dåligt så ska färga om det nu, snart. Efter det rör jag fan inte mitt hår. Kmr färga det 3 ggr och såhär är min plan.

1

2

3


Vi får hoppas att det blir bra.

GOTT NYTT ÅR!!


RSS 2.0