Just nu








Handla

Nu ska jag och farsan & handla det allra ssta till nyårs middagen. Ni får bilder på allt senare ikväll + mitt nyårs löfte elr i rättare sagt mina nyårslöften.

Yasmine gästbloggar!

hihi hejsan! Nu när vi äntligen fann varan så är här en liten bild. Spännande att blogga (men jag tycker ändå att det skulle bli lite drygt i längden) Men det är toppen att läsa andras bloggar :)
jasmine är på toa nu mohahah.


Man ser ju ut som man ser ut men den här vart ju ändå rimligt fin <333 på jasmine i allafall

jag & Yasmine igen!


Yasmine kom till mig idag hos min pappa :). Hon åkte dessvärre lite för långt! Fick jaga henne över hela sofiehem & Strömpilen. Fick plumsa i djupsnö också. Men vi fann varandra.... TILLSLUT hehe.


Vi hade nyss kommit till mig.


Jag frös!!!


SÖÖÖÖT <33


Jag är också SÖÖT <3


Vi fixade varandras hår.... hehe det vart bättre sen!


Yasmine fixar mitt hår




låtar











Före & efter bilder

Innan jag färgade håret



När jag färgar håret


NU!





Shopping

Har gjort lite små shopping idag :)













Även om jag ÄLSKAR min hårfärg så behöver jag lite föändring...
även om jag nyss klippte lugg x]

Bortsprungen hund

när jag skulle ta bussen in till stan kkockan tio över två ungefär kom en hund springande mot mig. Jag väntade på att någon ägare skulle komma efter den, men nej. Sen började hunden springa iväg & jag följde såklart efter, ville inte lämna den där ensam. Den sprang världens skummaste väg till Ålidhem men jag följde efter. Fettt lydig var den också inte riktigt for och plats men när jag visslade saktade den ner & väntade. Tillslut ringde jag & anmälde till polisen. Fick typ stå utan handskar och hålla i telefonen i en halvtimme..... Ja, jag frös! De sa att jag skulle ta hem hunden till mig. När jag var påväg hem fanns det två vägar jag kunde ta jag tog den vid andra busshållplatse. Villket var tur, för då kom en man som ropade åt hunden ÄGAREN. Det värsta var att han och hans pappa bara tog hand om hunden åt en familj som var i tysklad. Jaaa förutom att man gjorde en RIKTGT god gärning blev man 200 spänn rikare. Känns väldigt bra att ha hjälp människor :D


men det var inte denna hund!

En kväll med mig & yasmine












FRIENDS

Bilder från igår då jag, Hanna, Moa & yasmine firade jul.


Moa & Yasmine <3


Våran gran!


Jag, Yasmine & Hanna <3


Jag!


Ätbara stenar... Hehe x)


COLA!


Moa tyckte detta passade PERFEKT till mig "snyft"


Detta fick jag av dem <33


Moa <3



Från julafton
















The studio



















Jag rekommenderar detta till ALLA!

GOD JUL!

Fatta hur störd man har blivit när det inte fungerat att blogga. Datorn pajadfe oh min mobil var slut på pengar. Ni har missat en kväll med mig & Yasmine, min smonkning & mina kort från The studio och såklart JULAFTON. Ni får de bilderna imorgon så till då...

crhistmas candy

Första lovdagen. Trodde jag försovit mig i morse när jag vaknade elva.. hehe. Ska snart träna lite tror jag. Det blir ju så sjuuuuukt mkt julgodis den här tiden på året! Jag & mamma gjorde Rocky roads igår. Vilket är marshmallows, dumle, jordnötter, pistagenötter och extermt mkt smält chocklad!


ÄNTLIGEN!

Ja ÄNTLIGEN äre jullov. Så jävulst skönt. Btw sry för dålig uppdatering ska förbättra det nu är det är lov. Problem med bilder... IGEN men när jag fixat det kmr ni få en suprise, suprise! ;). Hade 180 poäng i betyg vilket betyder 8 VG & 6 G. Kunde fått bättre om inte vännäsbyarna kommit till Hammar. Inget emot dem men första terminen fick vi bara 1 betyg i SI ist för 4 för att "det är då de har det". Jaja ändå bra första betyg, ganska stolt :).


Film tips

Jag vill tipsa om tre filmer.

PRINSSESA!




THE OTHERS!




BRIDE WARS!














HISS ELLER DISS?

Vad tkr ni läsare om dom hära skorna?
HISS elr DISS



Humor!






återigen betyg

Inget speciellt har hänt idag bara de gammla vanliga. måste plugga mkt mer i franska, har bara G.... Längtar ändå till de första betygen (veta tt jag skriver omdet ganska ofta) eftersom då far man en annan inblick i hur man klarar sig i de olika ämnerna.


Haha

Hehe, det var helt galet efter skolan idag. Jag, Moa och Yasmine var hemma hos Yasmine och om vi säger så här, de timmarna innehöll: smällare, vatten kastande, tafsning, skrik och en jävla massa skratt! Vi hade det fett kul trots lite annat. Är glad att jag har så pass många vänner som stöttar mig <3


Airbrush smink

Ja det är samma princip som airbrush på bilar fast i en mindre behållare och som man använder på huden. Fett coolt. Det ger nog bra täckning, har inte testat men ska kanske göra :).


Top model

Tittar på top model som vanligt på Måndagar. Sjukt bar som vanligt!




MY DAY

Ja min dag, först så vart jag arg & ledsen. Sedan fick man springa till Yasmine med hennes brorsas nyckel och hämta en tröja som hon lånat. Hann inte med någon lunch eftersom håret skulle tuperas. Skulle först vara ett gulligt litet troll men vart en fjortis till slut... hehe kanske passar mig bättre xD. Vårt lag förlorade STORT! Efter allt var klart tog jag bussen som går över typ hela världen, nä men sörfors och klabböle i alla fall. Provade klänningen jag vissat tidigare, (SKIT FIN) kosta bara 150 kr. Träffade Moa & en av hennes kompisar från Prolympia, Anna hette hon. Käkade chicken nuggets på MCcdonalds & for hem.









Och det ni alla har väntat på.............. THE DRESS!!



Luciakuppen

Det var Luciakupp idag på skolan. Det vill säga klä ut oss & spela innebandy.






Jag & Madde


Vart en fjortizzzzz!

--------

Jag försöker & försöker nu orkar jag fan inte försöka längre. Nyss tänkte jag försöka ordna upp allt och förstå hennes känslor men allt man får är bara skit. Om Hon inte vill vara min vän "just" nu så behöver hon aldrig vara det. Bara ilskna och taskiga svar får jag. jag satt och grät & hon fullständigt sket i mig. Hon sade saker hon känner som hon inte sagt förut, Hur i hela H-vete ska jag ha kunnat göra ngt åt det tidigare om hon inte sagt ngt?! Jag säger i alla fall vad jag känner när jag känner det. Hon kallade mig omogen för att jag sade vad jag tyckte hade hänt. Jag är så less på att hela tiden känna mig värdelös. Det har hänt så sjukt mkt i mitt liv just nu, det är ingen ursäkt jag vet men det är en förklaring. Hon säger att hon också har rätt att vara sur, visst har hondet men hon försöker ju f*n inte ens förstå mig. Varför ska jag kämpa när hon så uppenbart inte kunde bry sig mindre? Jag har en sista sak att säga: JAG VILL VARA HENNES VÄN MEN JAG VILL INTE VARA VÄN MED NÅGON SOM INTE ENS FÖRSÖKER!

Kvälls mys

Hade nyss lite kvälls mys med film, popcorn, ramlös och after eight!







Igår

Ja igår kväll var jag med först Lovisa och Yasmine sen gick vi till Moa och vi sov alla hos Yasmine. Fett kul verkligen. En av de bästa kvällarna, lite bråk och sådant men thats life....


Yasmine, jag & Lovisa


Yasmine & Lovisa


Jag & Lovisa


Jag


Yasmine & Moa


Jag, Lovisa & Yasmine igen


Moa


Tappade ner mina vantar mellan en stor hög med
Aaladdin & Paradis chokladaskar xD



Yasmine fick ut dem och inget rasade.. min räddande ängel <3

Jacka

Hittade nyss en skit snygg jacka synd bara att den vatr ganska dyr.


Grattis Te

min storebror Kevin fyllde sjutton i onsdags och idag ska jag, mamma, Janne, Mormor & Morfar fira honom. kom hem ifrån Yasmine vid typ tre tiden. Sedan dess har jag bakat, dukat, fixat och duschat. I full gång alltså. Snart kmr de i alla fall. Skriver mer om gårdagen senare.







Ps. Kallade Kevin Te när jag var liten xD


Varför?

Sitter hemma hos Yasmines pappa nu. Inte så kul, mina två bästa vänner bråkar som fan. Det känns som om alla mina bästa vänner glider isär från varandra. Först jag och Hanna och nu de två. Saknar de gammla tiderna så djävulst mkr!

Dress up

Klänningen jag kanske ska köpa :).

På stan med Kornelia

Kom ganska nyss hem från stan. Jag och Kornelia har gått omkring och jag köpte Kevins present + hittade en skit fin klänning som jag ska köpa under mellandags rean om den finns kvar vill säga. Vi gick och drack Chai latte på Waynes, hon älskade det, hehe. Vi hade också ett seriöst och långt snack. När jag kom hem käkade jag curry kyckling pasta, fett gott.


Jag tog en stor chia latte och den var STOR!


Browniesen var goood, fick smaka en bit.


Mm.... vad göt!

10 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag är bisexuell attraheras mest av tjejer men har aldrig varit tsm med någon.
2. Har haft problem med min vikt (har inte nu längre).
3. Har kanske förlorat en av mina bästa vänner.
4. Har åkt fast för snatteri och varit på soc.
5. Älskar att måla, gör det bara sällan.
6. Har varit mobbad från trean till sjuan av olika personer.
7. Vill bli psykolog elr skådespelerska (lite udda kombo).
8. Har svårt att öppna mig för killar.
9. Tkr själv jag är ful.
10. Vill ha STÖRRE bröst!

Ja nu vet ni lite mer saker om mig i alla fall <3


kärlek

Jag tkr kärlek är så jävla vackert. När man ser ett par gå och hålla varandra i hande på stan bara smälter man. jag vill också hitta någon såndan, inte just nu kanske men inom två år i alla fall. I LUV LOVE.


hmm

kom nyss ur från duschen. Sjukt härligt med en lång & var, dusch efter träningen. Funderar på att byta språk från franska till svenska/egelska. Är typ sämst på att lära mig språk, så vet inte om jag har varken tiden eller lusten. Typ 50% av min plugg tid går till franska så....



ANDRA AVENYN

Ja andra avenyn är typ den bästa serien som någonsin har sänt på tv! Synd att det har slutat :(. Fast nu ska jag se vartenda avsnitt son gjorts wish me luck <3


hundar

Har nyss varit ute och ridit... Så härligt! Vintern är faktiskt inte så hemsk ändå när man tänker efter Haha ganska skön till och med.

CHARLIE!


CUJO!

Baka liten kaka

Igår bakade jag en lite kladdig chockladkaka med vanilj sås till.

STEG 1.
Ta fram ingredienserna.

STEG 2.
Vispa ihop ägg, socker & vaniljsocker.

STEG 3.
Vispa i mjöl och bakpulver.


STEG 4.
Vispa ner kakao och smält smör.

STEG 5.
In i ugnen.

STEG 6.
KLAR!!!



Boxning

Har just haft boxning :)

RSS 2.0