ikaros

Är på Ikaros nu med Moa och Yazmine :).  Kom just på att jag inte har lagt in så mkt bilder den senaste tiden. Ska bli ändring på det nu lovar jag :).  Just nu kan jag inte lägga upp några bilder för datron laggar men när jag kmr hem så :).


Buss

Väntar på bussen till sofiehem nu. Har just haft teater, det var skit kul. Har tyvärr inget internet hos farsan så det är svårt att uppdatera. Hade So prov idag det gick bra på diskussion frågan men resten var bara skit. Nästa måndag har man matte prov och nästa fredag har man biologi prov. Hatas skolan som fan alltså! Fy vad kallt det är ute nu!

Annalina

sitter hos Annalina just nu :).  Vi har bakat Brownies elr i rättare sagt jag har :P. Har inte hänt så speciellt mkt idag bara att jag typ halvt skolkade från Biologin (skolkade mentalt) men men. Nu ikväll ska jag till Hanna och fira hennne 14 år... OJ VILKEN PRESTATION :P. Haha näe retar henne bara lite. Annalina ska snart baka sin "berömda" paj. Annalina har lånat böcker om smink och kakor.... WHOOT ska hon sminka kakorna elr vad? :P Ska dra nu så puss puss <3

hehe

lessen att jag inte uppdaterat har haft mkt och göra elr egentligen har jag inte det är bara trött :P. Var på KK (kyrkansunga) idag för första gången på typ hundra år... Var skit kul i alla fall synd bara att jag inte kmr kunna gå på gudstjänsten på söndag har boxning. Hittade nyss ett par byxor jag tydligen tänkt att slänga... Kom ihåg att jag tyckte dom var för stora men det var typ för 1-2 år sedan så nu passar dom mig perfekt verkligen :D. Värsta glad nu typ. Har nyss ridit en kort tur i detta väder äre inte speciellt intressant måste jag ju erkänna. Mina får rymde idag men tillslut fick jag in dom i stallet efter mkt skrik och jagande :P. Ska se Idol nu så hörs senare puss :)<3

prov!

Har just kommit hem från Konfa lägret i pengsjö :). Det var btw skiit kul verkligen. Igår kväll såg vi på Nyckeln till friheten vilket var är riktigt bra film rekommenderar verkligen :).  Nu ska jag sitta vid datorn och plugga So. Vi har ett So prov och ett Matte prov nästa måndag tror jag det var, sdédan har jag snat Biologi prov..... Bara att plugga nu då :). Fast So provet är om riksdagen så det kmr nog gå ganska bra :).

hej.

Kom typ nyss hem från Ikaros. Det var skit kul fast jag och Moa var fan fail. Vi spelade fotbollsspel mot Jimmy och vi ledde med 9 noll och ändå vann han. Hur dålig får man egentligen bli? Hade skolfoto idag gick faktiskt ganska bra :). Ska skriva min svenska läxa nu

Ovanligt glad

Ligger i sängen nu och lyssnar på Pink och messar med Jimmy :-). Imorgon äre skolfoto... Hatar det bara för att inte ser lika bra ut på kort som i verkligheten :-P. Fast det ska bli kul ändå. Förut har jag deppat skit mkt men nu är jag riktigt glad. Hanna skrattar åt mig måste jag erkänna. Det skumma är att jag inte vet varför jag är glad.... Kan det ha något med Jimmy att göra kanske? Äh klart det har med honom att göra är jag dum eller va fan :$<3

Teater

Hej :-). Just nu sitter jag på bussen påväg in till stan för att ha min första teater lektion den här terminien vilket ska bli skit kul :-). Det ska bli kul att träffa alla människor igen. Vissa av dom har jag träffat nu i sommar men inte alla så det ska som sagt bli roligt :-). Idag har det faktiskt inte hänt så mkt om jag ska vara ärlig. Just det jag blir så sjukt förbannad! Naturligtvis har jag fått en böld på sidan av håret typ. Guud vad glad man blir. Förra sommaren hade jag en på armen och den gjorde skit ont att klämma så jag är rädd för att göra det :-(. När jag kmr hem till pappa ska jag lägga upp lite roliga bilder på mig när hanna :-)

Life's great mystery

Learn life's great mystery
love,forgive and forget.

I'm in love with you and that's it. I agree to forget but to forgive you will probably take a
while but please have faith in me because if you only wait so ... maybe



Bilder genom veckan

guud vad skönt att det äntligen är helg alltså :). Är skit glad över det verkligen. Det är så synd att Moa är sjuk. Nu ska ni få lite bilder från kemin,Oasen och färgningen :).


Så här söt är man när man gör slingor i håret :P


Men så här söt är man efter man gjort slingor :P


Hanna på Kemin <3


Tkr det är en ganska cool bild!


Är sjukt nöjd med denna bild!


Hanna kluddade lite när vi var nere i Oasen.




tjoo

heeej :). Skulle egentligen ta ledigt imorgon för att fara till Sveg med Moa men hon vart sjuk så vi far om två veckor ist. KOm på att det typ bara är en vecka kvar till valet. Vi hade en kvinna från folkpartiet idag som pratade och en man från miljöpartiet. Det var väldigt intressant måste jag erkänna :). Själv kan jag inte säga så speciellt mkt eftersom jag inte ät ute i "världen" och arbetar men högern håller jag ämdå med mest om. Hade Konfa indag också. Det var skiiit kul!! :). Har sett på Idol också vilket jag tkr har varit ovanligt bra i år :).

GOD NATT <3

Mina vardagsproblem

Ja alla har ju sina vardagsproblem. Dom flesta handlar om vad man ska ha för kläder på sig men mina består av annat innehåll. Bland annat att villa bort sig i en skog, sedan har vi ju också att jag mina kläder blir smutsiga på grund utav att min hund hoppar på dom. Sist har vi ju något riktigt skummt kan man väll säga. När jag kom hem nyss efter en ridtur stod en av våra hästar Kalina på gården och bräsade upp benen mot Auqino för att visa att hon är brunstig. Ja då får man först skynda sig att ta av Annie sadeln och skynda sig in med henne i hagen för att sen försöka få tag på Kalina och ta in henne i hagen. Härliga vardagsproblem helt enkelt :P.


träning snart

Kom just hem från pappa :). Jag är sjukt stolt över mig själv btw.... det kanske kmr låta fånigt men jag lyckades starta en tvätt själv :P.  Haha guud vad fjantigt det lät när jag sa det så där. Ska snart cykla iväg till min boxercise. Har sovit i en halvtimme idag så jag inte inte den piggaste människan på denna jord kan man säga.


Hallå?

Jag bestämmer själv om jag ska skriva på svenska elr engelska och budskapet går fram bättre på svenska så tackar

hehj

hej kom just hem från stan :). Fick mina skor idag, bestälde dom igår fan vad bra alltså :).

ja

Hej där :). Har just bytt om ska snart dra till skolan :). Åker till pappa idag det ska bli kul :)

Sång till dig

Tjoo alla männisor i världen!! :)
Jag ska skriva en sång nu hoppas ni gillar den P.s kmr på den nu så klaga inte.

Vers 1.
Troru helt ärligt att en sång bara räcker att höra ditt hjärtas lidande till mig?  Jag har fått nog gråtit för många tårar över en grabb som jag skiter fan i. Så snälla sluta försöka du kmr aldrig komma någon vart. Jag vet att jag kan kallas för en dramaqueen ibland men det här är nog för mkt drama till och med för mig. Lessen lilla gråtande unge det kmr aldrig bli vi inte en chans så snälla fatta det och och dra någon annanstans. Att kalla dig för idiot är väll att ta i men du har sårat mig djupt här inne och denna känsla kmr nog aldrig att försvinna. Alla tårar har etasats fast i mitt minne och jag har glömmt dom ljusa stunderna med dig.

Refräng.
Ta mitt råd nu och gör som jag säger annars kmr du nog aldrig le igen. Lilla vännen jag har förståt vad jag betyder och en gång i tiden betyde du det också för mig men dom dagarna är förbi .. gråten och smärtan har tagit över leenden och skratten, gråten och smärtan har tagit över leenden och skratten.

Vers 2.
Hur ska jag kunna förklara vad jag känner när jag har slutat känna något alls.  Vi skulle ha kul ja det skulle vi men hur tror du det kändes när du sa som du sa och gjorde som du gjorde? Gjort är gjort går aldrig att ta tillbaka sånt är livet hoppas det dig behagar. Jag ska inte sitta här och ljuga om mina känslor för dig men därimot kan jag säga helt ärligt att jag inte vill ha något att göra med dig. Kärlek kmr och går så jag hoppas du förstår att för mig är du yesterday och inte min framtid.

Refräng.
Ta mitt råd nu och gör som jag säger annars kmr du nog aldrig le igen. Lilla vännen jag har förståt vad jag betyder och en gång i tiden betyde du det också för mig men dom dagarna är förbi .. gråten och smärtan har tagit över leenden och skratten, gråten och smärtan har tagit över leenden och skratten.

Vers 3.
jag vill inte snacka gråta elr skrika mera över dig. Felen du gjort är inte så stora men för mig är du förlorad nu och föralltid. jag hade inte tänkt lägga ner mer tid elr energi på dig. Detta är mina sista ord: Ta dig i kragen ryck upp dig nu. Du vet vad som gick fel det kmr aldrig att förändras vad du än säger. Du kan gråta livet ut bara du förstår att det här är farväl.

!!

beslutsångest!!
Har hittat två skit snygga skor på Nelly.com och har pengar nu. Problemet är att dom är lika varandra men ändå olika och det ena paret är billigare. Gillar båda men vet inte vilka jag vill ha!!


ritat

Hej :). Är hemma idag också far till skolan imorgon tror jag. Nästa onsdag ska jag bli blondin :). Trodde det var idag men hade fel som ni kanske förstår :P. KOm på att jag lovat er att lägga up en bild så det ska jag göra nu :). Jag har ritat dom btw.






RSS 2.0