smile to the sun? (YES PLEAS)


Nagelbands infektion



det är fan inte roligt! först vare svullet ner till knogen, sedan efter några dagar vare bara svullet längst upp och då vare en var fylld bubbla typ. Nu bubblan gått sönder (det kom ut en matsked var ungefär). Ni sere ut så här! GALET DRYGT (btw jag har nästan ingen känsel i tummen så det gör iaf inte ont)

pics från igår (yasmines föddelsedag)






Igår blev min älskade Yasmine 15 år!! GRATTIS GUMMAN! <3



Från grillningen & efter






Can't sleep [like always when the school is about to start again]

Ligger i sängen och kan omöjligt sova! Blir knäpp eftersom jag är gal 1 trött. Har iaf duschat och gjort mig fräsch, vill ju inte lukta jäst (hehe, moa & hanna fattar :-P). Tar å grillade med dem och yasmine igår vilket var fett kul! Ja nu äre typ sommar 20+ idag för fan (vilket säger exakt ALLT) Aja nu räcker det, ska upp tidigt imorgon och skriva en sak på datorn.

Sämsta updaten ever!

Ni förstår min dator laggade så jag kunde inte göra ett skit och sedan har jag varit hos farmor :). Men nu i denna underbara sommar värme ska jag rida,plugga och hoppa stutsmatta i solskenet (bilder kmr senare)

Imorgon

Kommer första dagens kläder/sminkning. Min kamera fungerar elr ja en kamera fungerar iaf :P. Har inte velat visa hur jag ser ut elr egentligen spelar det väl ingen roll men det är nog inte så spec kul att se mig sjuk iguess, men imorgon ska jag ut eftersom jag ska ta min sista spruta mot livmoderhalscancer. Jag är faktiskt en sån tjej som nästan aldrig inte har smink! HAHA kom just på att en gång när Moa hade varit på en fest elr ngt och tog bussen till min pappa typ halv ett sminkade jag mig för att jag skulle gå ut och jag inte ville visa mig, DET ÄR SANT. Kanske lite dubbelmoral när jag själv säger gilla dig själv även då du inte har dina bästa dagar men aja (hehe). nu ska jag iaf kolla bussar till farmor och packa för jag packar typ alltid flera dagar i för väg.. JUST ME ;P


VÄNTAR

på pizza som mammi är och betsäller.. GALET gött alltså! <3
Har fan varit sugen på pizza i en vecka :)

Påsk planeringar

Haar så galet tråkigt här hemma! Längtar som fan till påsklovet som börjar imorgon kan man väl säga :). Hoppas jag mår bra till påsk för då tänker jag ta bussen till Skellefteå (bureå) och hälsa på min älskade farmor och hennes trevliga man! De har världens sötaste hund, Krikio som är en svart schäfer och hur mysig som helst!!! Det är drygt ett år sedan jag var där sist, och då gödde farmor upp mig, Kevin och pappa (hehe, typiskt henne). Älskar henne otroligt mkt <3


hur mkt kan man ha på samma gång egentligen?!

Illamående,halsont,huvudvärk och yrhet är mitt tillstånd just nu! Min hals tabletter är slut så mammi måste köpa nya imorgon annars kmr jag dö! :(, det är fan inte kul att må så här piss..




Although I am not in love and has taken a break from relationships, I am obsessed with love songs, pretty ridiculous really: P










Sista låten relaterar jag så JÄVLA mycket till :( <3

Criminal night

Klockan nio ikv äre tid för criminal minds och efter det criminal minds suspect behavior, alltså en chill kväll med sjukt bra tv! Dessutom är två av killarna i Criminal minds löjligt snygga!





you just got caught in the act baby, hope you like to be hated sweetie! XOXO <3

I hate when people play dirty games, but it's more fun when they get caught! HAHAHAHA. I'm angry so now it's my turn to play dirty, you can run and cry but never hide your ugly face BIATCH. I promise you one thing honey and that is to never take you for anything other than what you actually are .... a fucking Chinese whore! (Hope your new like the title)!!! Just so you know, I could break your heart again ... or wait Mission accomplished!



Är så sjukt less på DRAMA!

Jag har inte gjort någonting men varför snakcar någon i min familj skit om en av mina bästa vänner? Man börjar ju fan fundera vilka man bor med egentligen. Tur att hon tror mig iaf eftersom jag inte backstapar mina vänner, men jag fattar ändå inte vfr någon i min familj är så grymt elak! Näe orkar fan inge mer nu! <och dessutoom kan jag nu inte säga ett jävla ord :(.


Back of! pleas get a life (if you can)

Tittade just in på Kenzas blogg och såg att hon gjort ett inlägg där hon lagt ut kommentaren från en tjej som bara klagade på hu hon såg ut (Kenza då). Direkt tänkte jag bara men vad fan? Om man inte gillar hur någon klär sig titta inte på den, om någon inte passar i ett visst smink så VEM BRYR SIG! Dessutom om jag tkr det jag har på mig är snyggt så räcker väl det!

BACK OF (och då menar jag alla som håller på med sina jävla kommentarer på och utanför internet)

Tack mammi!


Fick dem av mammi idag! <3
SNYGGA VA?

summer?

Är hemma idag, kan knappt prata och i morse darrade hela jag, nu är jag fortfarande skakig men inte så mkt. Igar vare världens mest underbara väder och Hanna var frisk :o SUPRISE! (hehe). Tog lite bilder <3








Fenomen?

Har just sätt Fenomen och jag måste säga att jag inte fattar ett SKIT!
Denna tjej är så jävla kall! Titta hela tiden.



Detta var inte det bästa hon gjorde det finns inte uppe på internet ännu verkar det som jag ger er det då. Sov gott nu, puss puss

Härmar lite... men men

Tänkte faktiskt på det idag när jag rev sönder lite brev från en viss person och hittade en nästan ett år gammal bild på mig själv. Jag har förändrats en hel del!!! Läste nyss på Moas blogg att hon gjort ett nyligt inlägg om hennes förändring under det senaste året, så även om det kanske är att härma lite så låt oss se :P

DÅ (även precis den bilden jag hittade)

NU


My night

Just nu sitter jag med min älsklings katt Simba och lyssnar på Nightcore samtidigt som jag försöker komma på ngt att skriva om (ej på bloggen). Väntar på att min sockerkaka ska bli klar! Fett god hoppas jag. Jag mamma & Janne brukar se på körslaget (mest för att min pappas förra tjejs dotter är med där :P) Mammma & Janne är inne och hoppar med Habanera så jag glömde och nu är jag för lat för att gå ner till tv:en. Ska iaf se Varg Veum sen, SKIT BRA SERIE <3. Eftr det ska jag kanske läsa lite innan jag går och lägger mig. Puss och ha en härlig kväll!



men guuud

Upptäckte just att jag uppdaterat as dåligt! Kanske inte så konstigt när det känns som man knappt kan gå utan att benen viker sig. Har antagligen fått en förbannad infektion i kroppen i guess :(. Ska laga mat idag iaf, det blir vegetarisk thi soppa med äggnudlar (låter väl gott?), får se om kameran fungerar så jag kan lägga ut en bild. Det blir inga bilder på mig (hehe). Ni kan få höra två låtar som jag har lyssnat på skit mkt nu när jag har varit hemma :)!



Halsont

HAr SKIT ont i halsenså det blev ingen träning för mig idag :(. Hoppas bara jag mår bra tills på Fredag (har biologi prov) MÅSTE SPIKA DET!!! Hade tänkt lägga ut några bilder på mig och Yasse men allt laggar så göre senare. Ska titta på lite skor nu och sedan blire tidig kväll... GOD NATT


SÖNDERLYSSNAD!!






HAHAHA sån jävla fullträff :P




BAKAT





JAG SKA FAN SLUTA HOPPAS! FUCK OFF!!!

-

Älska dig själv!

Har tänkt på en sak, alla klagar på hur de ser ut (jag gör också det) men inget blir bättre för att man hela tiden säger att man är ful! Det funkar heller inte med att säga att man är snygg när man tittar sig i spegeln. Alla har olika "grundkropp" vissa har väldigt lätt att få kurvor andra inte.... Thats it! Dessutom är lite kurvor inte så farligt, att inte ha speciellt mkt kurvor är inte heller så farligt. Människor är byggda på olika sätt så äre bara. Sedan har vissa fin näsa, vissa fin mun och vissa fina ögon, ingen är perfekt INGEN, änen om det ibland känns som om alla har allt man inte har så tänker någon faktiskt så om dig. Istället för att hela tiden klaga på sig själv så tänk ingen är som du och du är fin precis som du är! Och då även när du har dom där dagarna då håret ser ut som ett råttbo, sminket hann inte komma på plats och kläderna inte var det bästa valet! ÄLSKA DIG SJÄLV FÖR ATT DU FÖRTJÄNAR DET!








God morgon!

Igår fyllde Alexandra 15 år! GRATTTIS som fan gumman. De spelades bowling med en massa andra som jag inte kände :P. PÅ mitt lag var iaf Moa,Anna, Yasmine coh en tjej som hette Erika. Det var skit kul, slog iaf mitt förra rekord på 25!? (ni får skratta xp). Nu ska jag ut och rida, förhoppningsvis far jag till Sofies isshow (om någon har pengar då). Jaja nu ska jag dra men hare bra :).

RSS 2.0