godmorgom

Godmorgon sitter vi datorn och lyssnar på musik nu :). har verkligen ont i huvudet känns som om det ska sprängas i tusen bitar... jag vet att man inte ska sitta vid datorn elr tven då men men. Nu har jag hittat en riktigt bra låt som är mitt i prick kan man säga.

Avril Lavigne <3




bilder igen

sry att jag var så sur i förra inlägget men vart riktigt irriteread kanske märktes :P.
Nu ska ni få lite bilder i alla fall :) <3


Jag i morse :P


Hanna som håller i en ros.


Köket på lägret jag var på i helgen.


Två av dom jag delade rum med.


Petra <3


<3

fitta

JÄVLA HELVETES SKIT!!!!!!!!!!!!!! jag blir bara så sjuuuuukt jävla less. Har fan suttit framför datorn i en och en halv timme och försökt överföra min bilder till datorn men det funkar ju gör helvete inte! Åhå allt är inställt rätt fast det funkar ändå inte! Brukar inte svära så här mkt men tror jag kommer ha sönder något snart helt ärligt. Jag hatar det här! Jag har ju för FAN gjort det hundra gånger förut.

Sjuk

jag har varit på ett skit kul läger i helgen verkligen :). Det var inom missionskyrkan. Hade först tänkt att konfermera mig i Johanneskyrkan men nu blir det ändrade planer :).  Tyvärr blir det ingen skola imorgon eller tyvärr vet jag väll inte riktigt men jag har feber :(. Inte så speciellt kul vill jag påstå. Nu är jag bara på dåligt humör för att jag har skiit ont i halsen och ljudet på datorn funkar inte fast allt är ikopplat! Ska rita en bildnu lägger upp sen och då när ljudet funkar ska jag lägga in en låt också :)

Hejsan

har just varit ute och ridit Annie :).  Sitter och degar framför datan nu haha. Jag har fått värsta läskiga utslagen överallt. På bröstkorgen, på underarmen, på benet och insidan av mitt ena lår. Va fan äre för fel egentligen?. Far till pappa i helgen. NU kom Simba och ville kela :P. Bäst att göra som han vill x)


NYA BILDER!

Från igår på Skeppsvik




Såhär såg jag ut igar :).



Min älsade bror Kevin :)



Ost och fruktbricka :)



Släktingar ;)



Mamma och Kevin äter :)


NYA bilder














Idag i skolan







Skeppsvik

Nu sitter jag i en bil påväg till skeppsvik :-). Min mammas släkting har fyllt 60 så vi ska fira henne :-). Kevin sitter och ser på The Sopranos och jag har glömt hörlurar :-P. Alltid lika lyckad ;-). Det ska bli massor av släktingar där dom enda som inte kmr är min morbror Jonas och hans fru Elin, sedan kmr inte min andra morbror Mickael heller :-(. Det blir nog kul ändå bara synd att det inte blir så mycket ungdommar.. Skriver när jag kmr hem :-)

lite update

heeej :). skit ledsen att jag inte uppdaterat men det hara bara blivit så av någon anledning :P. Är med Moa sista dagen man kan vara uppe innan skolan och läxorna börjar hehe.... Igår var jag med några från min teatergrupp ( Bosse,Samuel,Fredrik,Saga och Petronella) och såg på Vampires suck. Den var SKIT rolig vill jag lova :D. Har typ sovit liteee inatt hehe. Nu sitter Moa och tjatar på sina föräldrar om att få vara ute längre ikväll eftersom det är sista kvällen :). MIn mamma har börjat med massa tidiga tider men jag bara ler och säger okej. Kan inte fatta att skolan börjar på Måndag... Kmr sakna Moa och Yazmine som ska börja på Prolympia och lämna mig ensam,naken,utlämnad... HAHA näe jag bara skoja men det kmr bli lite tråkigt utan dom. Jag och Moa bakade kladdkaka idag :). Den vart skit bra!! Näeee nu ska jag vara social med Moa så hörs senare :D

Vampires suck




En bild på en av mina hästar Zemzem <3






Moa gästbloggar!

Hejhej lucchialäsarna! Moa här!

Jag har inte så mke att berätta om vad som hänt idag men igår var vi in stan och handlade och tog det lugnt. Jag köpte en tröja och ett linne och jasmine köpte en hoodie och kollade på en väska. Sen satt vi på waynes och drack chailatte, som vanligt haha.

Och just nu sitter jag och sjunger på photographs med rihanna. den är superfin!
Nej, nu ska jag chatta vidare. Och blogga lite på min egna blogg haha!
Pusshej ♥

hej.

Vaknade nyss. Hade ställt klockan på kvart över tio för nu när skolan börjar om tvp mindre än en vecka vill jag vara bered på att kliva upp sju!. Det gick inte så bera jag snosade tills nu :P. Jag vet inte ens om det är varmt ute för gudsskull..... Far hem till mamma idag och imorgon typ vid nio ska jag ta min andra sprtuta. Ska vara med yazmine och Moa efter jag ätit tror jag om dom kan :). shit fick en nysatack?!

ett litet inlägg

Har varit på stan idag med Kornelia, det var roligt :). Mötte Kevin på stan också. köpte ingenting men det var roligt i alla fall :). Far till mamma imorgon. Kan inte fatta att skola börjar om exakt en vecka det är helt sjukt alltså!.  Saknar klasskompisarna och faktiskt lärarna konstigt nog, inte läxorna då.

film svergie

Har just sett snabba cash och den var riktigt bra dessutom är han som spelar huvudpersonen satans snygg :).  ska se Paranormal activity sedan också. Btw det går väldigt bra för svenskarna i film världen. Malin Åkerman och Alexander skarsgård går det ju väldigt bra för utan tvekan det vet vi men Svergie har mer att ge. Henrik Lundström och joel kinnaman t.ex. Henrik Lundstöm har varit med i Ondskan och Kocken. Nu får han vissa små roller i USA. Joel kinnaman är med i Snabba cash,  Johan Falk och Tjenare kungen. Just nu gör även han små roller i USA. Svergie kmr igen nu :).


Är det bara jag som smälter?






Shoppingmani

HJÄLP!!
Ett tips till alla er som har lite pengar är att ALDRIG gå in på Nelly.com förän ni har pengar. Jag som är i princip pank hittade saker för 2430 kr!.  Det värsta är att jag behöver alla saker också.... Ska fasiken spara ihop pengar och köpa alla saker. Vill ha pengar nu som in i h******

T-shirt


blev typ helt kär i den här tröjan <3 :) Vad tkr ni om den?

jag i långt hår?



Lite starka färger och lite suddig men jag har långt hår!

mina dagar

Vet inte varför jag inte uppdaterat har egentligen inte gjort något speciellt så. Men nu har jag fått tid att tänka och nu är det inga mer sura miner och PMS anfall nej nej det är jag över med från och med nu. Säg välkommen till den nya glada självständiga och självsäkra Jasmine. Nu vart jag irriterad!. Kevin har min gamla rosa motorola mobil och har glömt den hos pappa så jag har den.... Men det som gör mig irriterad är att på den mobilen kan man ta bilder på typ usidan av mobilen som en spegel vilket man tyvärr inte kan på min nya. Jag råkar hela tiden komma åt baksidan av mobilen som luckan elr vad det nu heter åker upp och då kmr jag åt batteriet som åker ut. Det är visseligen irriterande i sig men att Kevin har en satans pin-kod som jag inte kan hjälper ju för gudsskull inte ett dugg. Inte för att verka ego eller värsta skryt nu men jag hade tagit några skit snygga bilder. Sen får jag inte tag på människn heller eftersomhans mobil är här!! Haha ja det är mina vardagsproblem. Igar var en riktigt skön dag faktiskt såg hela första sesongen av Vampire diaries. Blev så arg att det baba slutade som det gjorde och har ingen aning när nästa sesong kmr heller.... Det går ju bra för mig att vara glad känner jag :P. Igår skaffade jag Picasa 3 och det är verkligen skit bra :D. Igår gjorde jag om en bild riktigt mkt jag gjorde så det såg ut som att jag hade långt hår. SAKNAR MITT LÅNGA HÅR. Fast jag ångrar ínte att jag klippte det elr kanske lite då. Innan jag klippte mig hade jag medellångt hår skulle kunna haft ganska långt nu om jag inte klippt det. Okej jag erkänner att jag verkligen ångrar det men innan skolan början ska jag bli en riktig blondin för en gångskull :D. Nu ska jag se om blondiner har roligare än brunetter elr inte. Hoppas inte det påverkar mina betyg nu bara xD. Juste en sak som går mig riktigt på nerverna är när man är på youtube (vet ska skaffa spotify) är när man ska lyssna på någon låt och så kmr det någon jävla text fram där det står typ: Videoklippet kan inte visas för det innehålller någonting och av upphovsrättsligaskäl är klippet förbjudet i ditt land. Man bara vad i hela h******. Nu ska jag vara glad igen här :) Ha en fortsatt trevlig dag nu då :).


Problem med småkryp

Heej bloggen :). Sitter här med Moa nu och lyssnar på musik. Igår var jag med pontus och yazmine och sen vid tolv mötte jag moa och hennes kompis, sen gick jag och moa hem till mig.

och sen när jag pratade i telefonen med martin föll någon JÄVLA skalbagge ner på min arm! Jag mosade den men då såg jag och Moa att den var full av små äckliga saker som kröp omkring. Jag vädrade då täcket men sen när jag tog in det igen var det en fästing på täcket...... Så då kastade jag ut täcket genom fönstret. Moa skrattade åt mig :P



idag

Ledsen att jag inte uppdaterade igår och inte gjort det idag heller.... Det är sommar så det är liksom därför. Yazmine kmr i alla fall hit snart och då ska vi inviga min pool som äntligen är klar :). Happy face till mig. PÅ Lördag hämtar vi hem Annie från betet så då rider jag henne lite grann :). far till pappa på Onsdag efter jag dagit sprutan..... Jag är helt seriöst LIVRÄDD för sprutor!!! Jag vet att jag inte dör men ändå... Det är så sjukt varm ute nu och jag ÄLSKAR det! Längtar inte tills skolan börjar. Lärarna och kompisarn aär bra men lektionerna och läxorna inte lika kul då. ÅHH det är något fel på datorn så jag kan inte ladda upp bilder ska fixa det.

hemma hos yazmine

sitter hemma hos yazmine nu :). Hon är och äter så jag fick sitta vid hennes dator då hehe. Får se vad vi gör ikväll :). Hennes morsa har bakat en massa men jag får inte äta något :(. Fast det är ju mitt val så.

Lite foton från igår

Heeej bloggen :). Nu börjar jag uppdatera mindre känner jag får sluta med det nu ffs!!. Det gick bra att rida Zem zem är världens finaste häst förutom Annie då såklart. Igår bakades det kladdkaka som sagt men det blev inte så mkt kvar så jag har inte en speciellt bra bild men men.. Moa och Yazmine i höet får ni en bild på också :P.






Mina gardiner hehe :P

Ut och rida

Hejsan ska ut och rida nu :-). Drömde massa konstiga saker... Minns det mesta av drömmarna ändå. Skrev 4 sidor dagbok igår kväll men då har jag ju inte skrivit på typ 3 dagar heller så. Idag får jag min dator nu är det bestämt. Skärmen har jag, själva datorn har jag, tangentbord har jag och högtalare har jag:-). Det ska bara kopplas ihop sedan är det klart. Idag ska jag prova lite olika kläder, matcha och hålla på :-P. Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi efter jag ridit :-)

Soffan

Sitter i soffan och ser på en film :-). Double jeopardy heter den :-). Jag moa och yazmine bakade kladdkaka fast dom hann inte smaka och jag får inte smaka. Ska lägga upp en bild på kladdkakan senare:-). Jag moa och yazmine var i min lada och hoppade i höet :-P. Det är verkligen mysigt där inne... Brukar sitta där och tänka om jag har mycket att tänka på :-). Har ingen aning om vad jag ska göra imorgon men på lördag ska jag,moa,jimmy och yazmine tälta. Fan vad roligt det kmr bli alltså. Åå till träffa någon imorgon men vet inte vem jag vill träffa bara någon :-P

Kort inlägg

Städade nyss min garderob igen. Ska vara med moa och yazmine ikväll :-). Nu ska jag duscha i alla fall :-)

Bussen

I just denna stund sitter jag på bussen med moa påväg hem till mamma. Igår stannade vi hos min pappa bara för att den sista bussen till vännäs gick tio i tio... Filmen var skit bra btw :-). Idag ska jag rida sen vet jag inte. Lyssnar på musik nu. Moa tkr det är dålig tjejpop :-P. Igår måste jag varit skit trött för jag somnade tidigt i gemförelse var jag brukar. Fast det är klart jag var uppe hela natten i förregår och gick på stan hela dagen igår :-). Snart kmr jimmy hem btw.. Han var först i grekland och sedan for han till turkiet den jäveln!. Rika föräldrar? :-P. Till också utomlands vill bort från sverige och bara ta semester från allt :-).

Dag på stan

Först börjar jag med bilder på det jag köpte idag.




Sedan bilder från Waynes.




Drack upp min chailatte på typ 30 sekunder :P



Innan bion på Åhlens och på bion.



visst är jag fin i lila läppar :P



Röda läppar haha :P


Jag och miin Moaaaaaa <33



Middag

Ååh vad sur jag blir! Subway är ju blivit utbytt mot något annat skit.det är sånt som gör en arg! Aja ikväll snart ska jag och mois se sex and the city 2! Sen tar vi bussen hem halv tolv. Men annars har vi bara gått på stan och handlat och nyss tog vi en chailatte på waynes och nu ska jag köpa en sallad på pressbyrån. Sen blir det bara chilla hemma.

Korv

Moa och har nyss ätit en korv:-). gott, gott. Träffade fredrik också.. Han är riktigt rolig :-). Såg robin. Det var en kille jag kände för länge sedan. Han kände inte igen mig så jag var för blyg för att säga hej. Hehe brukar inte vara så blyg. Nu ska jag köpa sanning eller konsekvens elaka versionen. Haha fan vad kul!:-D

Uppe hela natten

Var uppe nästan hela natten :-P. Jag chattade med martin på msn till 5 typ men sen skulle han med bussen till östersund så då vart jag ensam. Jag läste en bok som heter skuggor om natten... Riktigt bra:-). Kevin kom hem klockan 6 typ från danmark. Han hade köpt tre 1 liters öl fast han gillar inte det så han ska ha det som brydnad. Haha tror bara kevin gör något sånt xD. Nu sitter jag med moa i en bil påväg till stan. Får se vad jag köper har lite pengar nu så :-).

Ja bara mina tankar igen

Faan kan inte sova har alldeles för mkt att tänka på liksom. Det känns skönt att kunna skriva ut i cyberrymden utan att tveka. Jag kanske kan verka arrogant och helt obyrdd men jag är väldigt känslig.... När jag blir sårad eller ledsen spelar jag bara glad och skämtar bort det. Kanske inte bästa egenskapen men men. Ni vet alla har dom där dagarna när allt bara går fel och man mår kasst? Så kändes det helt seriöst idag.... Vill säga what ever och jag gör det men frågan är vad jag egentligen känner här inne?!. Ingen som vet det knappt jag själv. Nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv för jag är ingen person som sitte och äter ben and jerrys och gråter till filmer.... Sådan är jag så snälla face it!. Jag är inte en person som gråter lätt faktiskt utan håller det oftast inom mig. Jag ligger inte och gråter i sängen men när jag pratar med någon som sårat mig eller som jag sårat gråter jag.... Helt enkelt är jag ingen person som ligger i sängen och tkr synd om mig själv även om jag kan tycka synd pm mig själv ibland. Man måste rycka upp sig tidigt så man inte fastnar i träsket för då dras man bara djupare ner i det... Jag är inte så hård som jag gör sken av för även om jag inte gråter på utsidan och även om jag rycker upp mig och går vidare så gråter jag på insidan och jag glömmer inte saker lätt har aldrig gjort heller.... Helt ärligt är det inte så här jag vill ha det jag vill verkligen inte det. Om jag fick en önksan är det att vi ska bli ett. Fast det går inte för jag klarar inte av det just nu kmr kanske aldrig göra det heller. Om jag fick en till önskan skulle det vara att släppa in dig igen som förut men det klarar jag inte heller av. Just nu klarar jag knappt av att le känns det som. Men jag är inte så gammal så jag vet att det inte är slutet och att världen inte gått under...... Fast önskade det fanns något sätt att bara få slippa den här känslan just nu. Det är ju inte bara en person heller utan flera. Först början man bråka utan anledning med en person..... Sedan får man en sak konstaterat som man önskade bara var en lögn..... Sedan börjar man tänka på andra saker som inte ens är betydliga.....  Jag hade ingen plan för hur allt skulle bli men det var inte så här jag tänkt mig. Jag slutade dagdrömma ett tag för att då har jag inga förhoppningar men nu började jag igen.......... FÅ ALDRIG FÖRHOPPNINGAR!!!! dom förstörs bara. Jag har börjat minnas mina drömmar igen det är såååå sjukt skönt att kunna somna och drömma sig bort till en värld där allt är bra för när man vaknar kan man åtminstone låtsas ett tag att det är verkligeheten. Jag kräver inget från någon förutom ärlighet det är allt inget annat. Jag är kanske inte alltid ärlig men det är bara för att om jag var det skulle alla se hur sårbar och rädd jag egentligen är. Allt jag behöver är ett ord från dina läppar ett enda ord... Eller vänta jag behöver inte ett enda ord för jag vet att jag förtjänar bättre än dig och jag förtjänar också bättre än dig!. Jag är inte perfekt men det är ingen och det begär jag inte heller.... Nu sitter jag och ler bara för att jag fattar allting så klart nu. Jag är både frustrerad och ledsen men ändå är jag glad. Nu slipper jag allt och kan bara ha roligt även om jag inte vill det bli det som sagt bäst.

Glömde

Glömde några låtar hehe :P



Miley cyrus - scars






Melanie Fiona - Monday morning



SAD OR HAPPY?
CONFUSED OR FIXED?
WHATEVER I´M AM I´ll ALWAYS MY SELF..... SO EAT ME!


LÅTAR!!!



MILEY CYRUS - EVERY ROSE HAS IS THORNE






PAPA ROACH - I´M DONE WHIT YOU






MILEY CYRUS - 7 THINGS















ÄR SÅ JÄVLA LESS!!






RSS 2.0