SOMMARENS MÅSTEN!






TJoOO

Har just haft boxning med Moa, det är kul att hon har börjat! Egentligen finns det inte så mkt att säga...

black and white













Kemi prov

Har kemi prov på Tisdag, jag pluggar mkt nu! Vill verkligen att det ska bli bra :). här är iaf två bilder på mig och Yasse från en kemi lektion (blir lite gladare av den).





HELT ÄRLIGT!

Jag har nu varit singel i drygt 6 månader (alltså ett halv år typ) och det känns riktigt bra. jga vill inte ha en kille elr tjej just nu utan bara mig själv. Jag behöver ingen att dela ALLA mina tankar med, jag behöver heller ingen att skicka en massor av gulliga sms/epost mm. till. Vissa säger bara att de inte vill vara i ett förhållande för att de är bittra elr vad som helst men för mig äre inte så! Jag har haft två förhållanden.

De första började hyfsat, vi pratade typ hela nätterna och alla mina vänner tyckte vi var perfekta för varandra. Han bodde inte här utan typ 50 mil bort så i början var jag SKIT orolig att det inte skulle hålla på grund av avståndet. Sedan när han var här första gången (efter 1 månad) kände jag det här förälskade pirret i mangen, om ni fattar! När han var här då tänkte jag verkligen att det skulle hålla länge. Efter han åkte hem började jag fundera om det verkligen skulle hålla och mina känslor började sakta blekna. Han var en sådan kille som sade alla sina känslor för mig och det ofta! Jag blev liksom lite avskrämd kanske man kan säga. Samma kväll som skolan slutade for jag och Yasmine till vännäsbadet. Där träffade jag Jimmy och ganska snabbt började jag gilla han. Vid den stunden var jag extremt förvirrad, jag gillade två killar samtidigt och kunde typ inte bestämma mig. Sedan kom min kille hit och till slut gjorde jag slut och de var en de sakerna svåraste som jag gjort. Efter det blev han skit sur och sa en massa saker särskilt när han fick veta att jag gillade JImmy (som han också träffat), han sa typ att han ville slå honom och att jag indirekt varit otrogen, sedan bad han mig dra åt helvete. Efter kanske en månad kysste jag en kille och han fick veta det. Då ringde han mig och vi typ bråkade i flera timmar över telefonen. Efter det pratade vi inte på länge, sedan bad han om ursäkt och vi blev vänner igen. NU har jag fått veta att han gillar mig fortfarande och vi pratar inte längre. Det blev alltså skit!

Det andra var typ nästan aldrig bra. Jag och Yasmine träffade honom flera gånger hemma hos han och ute. I början var han skit söt och en av de snällaste killarna jag träffat. Moa kom hem efter att ha varit utomlands. De två bytte nummer och han började flörta med henne samtidigt som han sade att han gillade mig. Jag vart ganska sur särskillt när jag fick veta att han bett Moa skicka naken bilder och han hade också sagt att han ville ha sex med henne. Just då tror jag aldrig att jag har varit så förbannad! Vi pratade inte på länge men sen träffades han,jag,Moa och Yasmine i en lekpark nära Moa. Han var på Moa extremt mkt att sket väldigt mkt i mig! När han gick bröt jag ihop mitt i lekparken. Vi pratde lite på sms och han sa att anledningen till att han inte visat att han ville "ha mig" var för att jag sagt till en person jag knappt kände att jag inte gillade honom som mer än vän. Dagen efter bad jag han att inte ta mer kontakt med mig. Under en ganska lång tid pratade vi inte men tillslut gjorde vi det iaf. Egentligen fattar jag inte själv vfr jag förlät honom, han bad aldrig ens om ursäkt utan kom bara med massa undan flykter. Vi blev i alla fall tsm men efter typ en halv månad elr vad de nu var dumpade han mig vis sms. I smset stod det såhär.
Jag orkar inte ha en tjej längre, det är över. ring om du vill säga ngt, från *****
Han skickade det inte ens från sin egen mobil. Hans försvar var att hans känslor försvunnit när jag inte pratade med honom och de trots att han skrev en låt om sina känslor för mig! Till mig sade han att det var jobbigt att prata med mig varje dag (då var det lika bra att han gjorde slut). För ett tag sedan kallde jag han fitta och han var bara arrogant som fan. Jag har inte sagt något för att vara dum mot honom på grund av att han gjorde slut och den andra skiten utan när jag kallade han fitta var det för att han lurat en av mina vänner. Jag har även fått veta att han sagt till en massa personer på en ungdomsgård att han bara var tsm med mig för att ha någon att strula med och att han inte hade haft det speciellt kul med mig. Om det är sant elr inte vet jag fortfarande inte. Det blev alltså skit!

Nu är jag inte ledsen för nåt som har hänt det är de förflutna. Jag behöver inte någon för att göra mig hel, jag behöver inte någon som håller om mig. Det enda jag behöver är mig själv, mina vänner och familj! Så helt ärligt när det gäller min civilstatus skulle jag inte vilja ändra någonting...

INTERNET!!

I´m back! Såg att Moa gjort världens finaste inlägg... ÄLSKAR DIG gumman <3. Tittade lite på hennes blogg och kom på att jag nästan bara har face bilder på mig själv och inga helkropps bilder! Det ska fixas, varje dag en elr flera helkroppsbilder :) Just nu dampar min kamera men sen

Moa gästar!

Moa här! Nu har jasmine inget internet så jag tänkte skriva ett inlägg åt henne :)
Tänkte berätta lite om bruden,
Jasmine lucia wegerud är en fin tjej som är omtyckt av alla! Hon är söt och väldigt omtänktsam. Trots det kan hon vara jävligt kaxig mot dem hon tycker gör fel eller framför sig på ett dåligt/slampigt sätt. Hon älskar att rida och träna och hon lyssnar på sämst musik (emo och massa konstig flick musik..? typ kelly clarkson, jordin sparks..) aa, sen har den här lilla bruden VÄLDIGT hett temperament just nu iaf, så man kan inte skämta med henne utan att hon blir sur tyvärr, men snart blir hon nog sig själv igen! Hon är djup liten brud som gått igenom mycket, likasom mig, så vi har ganska mycket gemensamt! Humor har hon också och hon är värd det allra bästa!
Kaxig som fän men hon är ändå våran lilla wegerud ♥

Ballerinor!

Jag har typ bara haft ett eller två på ballerinor i mitt liv! Nu har jag iaf hittat några som jag vill ha!


Fjortis!?

Sitter framför datorn i ridkläder, och ja jag ska faktiskt ut och rida fast man håller på att blåsa bort :p. Hade redovisning i So idag, jag hatar redovisningar blir alltid såå sjukt nervös. Ha inga roliga nya bilde men ni kan få lite bilder från några veckor sen (btw hade FETT tråkisgt den kvällen)





how i met your mother

sitter här med världens sötaste katt i knäet! Ska snart gå ner till tv:en och se världens bästa serie! How i met your mother (ni kanske förstod det :P). Har haft en helt underbar hemma dag idag och imorgon äre dax för TEATER! <3

SNYGGA?



Söndag 20 mars 2011

Har just städat klart mitt rum, ska nart plugga. Svenska och fysik. Måste ta hem matteboken imorgon eftersom vi har prov på Torsdag. Fysik provet är till på Fredag men det  missar jag vilket betyder att jag kmr ha en till vecka på mig :). läser Hypnotisören av "Lars Kepler", skit bra! Läste nyss Anna Jansons bok, drömmen förde dig vilse vilket också var ett sjukt bra bok. Idag förutom att plugga och städa ska jag rida och laga mat. Egentligen finns det inte så mkt mer att säga förutom att jag ska köpa en ny foundation imorgon innan teatern :).


Stan

Gick med Yasse på stan idag och Moa ett litet tag. Yasse hittade massa kläder! jag hittade också lite men har inga pengar just nu :(. Lägger upp bild på de jag hittade <3 GODNATT.

BLIR LESS! jag hittade fyra saker jag ville köpa på Gina tricot och bara två finns på deras hemsida WTF?! kan man ju säga..




Sedan vare ett ljusblått linne, en skeppar kavaj och en vit spetskofta :)

Vad tycks? framsida till special arbete (so)


Det blir större i rel..


Stadium

Yasse var på Stadium idag och jag följde med. Hade fett tråkigt medans hon provade kläder, tog lite fell söta bilder på mig själv iaf ;p






klar (nästan)

Nästan klar. Ny duschad, ridit, ätit och påklädd nu fattas bara sminket och fixning av håret sedan är jag klar! Innan jag for ut och red var jag lite Woo (om ni fattar), men nu känns det lite bättre iaf.. Ska sova hos Yazze ikv med Moa och Hanna! <3


..

Nu blev jag fan less!


svar på tal x3

Moa karlsson om Svar på tal x2
min åsikt: jag tycker verkligen inte att man är mindre värd bara för att man inte slog tillbaka. Det finns hur många anledningar som helst som gör att du inte vågar/kan. tex om du är mobbad så kanske du inte vågar för att du bara kmr få ännu mer stryk då..? jag fattar oxå att du blev less på svenne för det är bara drygt när man ska ha en diskussion med nån å så blir den arg -.- men jag fattar ändå om han blir arg. han är inte mindre värd för att han aldrig slog tillbaka mot dom som slog han. Och man kan faktiskt bli irriterad ibl jasmine.. det vet väl du? ;) <3

SVAR: fortfarande missförstånd! jag har aldrig sagt att man ska slå tillbaka bara att man ska göra något åt saken! Det är är väldigt stor skillnad, och jag tkr inte de som blir misshandlade är mindre värda, jag tkr synd om dem men de bär ändå ett ansvar för att stoppa misshandeln vilket alla människor som bevittnar den också har. Om man blir paralyserad av räddsla äre väl för fan en annan sak det är ju en reaktionen men de som inte blir det och ändå bara står och, de är vad tkr är fel! Och det med Andreas om han tar illa vid sig fine men för fan vassa gränser finns det! HOPPAS ALLA FATTAR NU!!

Svar på tal x2

svarar halft på samma fråga som förra gången, vill inte folk ska tro att jag är värsta idioten!

Jag menar lite så här om en kille/tjej kommer fram till sig på krogen elr vilket ställe som helst och börjar "mucka gräl" och du varken säger elr gör ngt för att han/hon ska sluta, det är då du får inte skylla dig själv för det får du aldrig om någon börjar gå på dig, men kanske så bär du ansvaret att försöka stoppa det, åtminstonde försöka. Man kan ju fan inte kräva av en människa att den ska ge honom/henne en rak höger liksom men man kan därimot kräva av en människa (enligt mig) att den ska försöka stå upp för sig själv. Om ens värderingar är att man ska vända andra kinden till och man går imot, står man inte upp för sig själv och sina åsikter vilket också är fel. Var och en får utgå från sina egna inviduella åsikter och sedan handla efter dem. Men jag tkr dte är fegt att bara stå där och framför allt svagt, alla har svagheter men om man inte kan stå för sig själv är man inte speciellt värdefull i mina ögon, jad tkr självklart synd om de som blir misshandlade och så, men någon måtta får det vara. om alla bara tänkte att man är som stakrast när man är som svagast (vid en möljig misshandel t.ex.) skulle världen och människors syn på sig själva vara så mkt bättre. Det där kanske och lät lite skummt men jaja ni förstår vad jag menar... Nu har jag förklarat ganska bra tkr jag iaf :).

mensvärk

det är fan den värsta som finns, hare just nu! skit drygt. Ska se cougar town senare ikväll, det är en så sjuukt grymt rolig serie jag dör! Hon påminner lite om min mami bara att hon inte dricker lika mkt ;p. Har bakat kolakakor och jag som försöker bli nyttigare :\, jaja så fort mensvärken är över ska jag springa!! Det var allt för nu uppdaterar kanske mer ikv men tror det blir imorgon. Puss puss <3

Hm..

Skulle plugga Hk men allt vart bara fuckt up! SO:n som inte var klar är nu klasr vill jag lova! ska ha MVG. Jo btw fick Mvg- på förra so provet om samerna :). Det känns faktiskt riktigt bra med skolan iaf den mesta delen. Alla ämnen fungerar bra men kompisar och egna funderingar om både livet och döder kommer hela tiden i vägen. det är som om jag sakta bryts ner för varje dag som går, varje fiber i min kropp förmultnar sakta och sen när inget finns kvar av mig,, vad händer då? Jag är konstans otrevlig och sur, kanske har sin naturliga förklaring men ändå! blir sur för små skit saker som igår dampade jag sönt på Andreas bara för att min hjärna var mosad. Orkar snart inge mer men vet att jag måste. Det är så jävla svårt att fortsätta kämpa och le när man egentligen bara vill lägga sig ner och dö....



MER!

Tar läxorna aldrig slut??

SVAR PÅ TAL!

Moa karlsson om Kaffe latte!
vad diskkuterade ni?

SVAR: Jo det var så här att vi diskuterade mansdominans och massa skit, men vi kom iaf in på ämnet misshandel. Och enligt mig får man lite skylla sig själv även om det inte är det bästa ordvalet men jag vet inte vad jag ska ta annars om man inte gör ett skit för att försvara sig! Jag förstår de som kanske inte vill slå en full person för då kan det bara bli värre, jag förstår även om det är ett helt gäng för då kan man inte göra ngt. Men vi säger att t.ex. en elr två killar kommer fram till dig och du varken slår tillbaka eller försöker göra något för att de ska sluta så,, FINE! Nu säger jag ju inte att de som börjar slå gör rätt för de gör ju inte de men man ska heller inte bara säga: BHU, det är så synd om mig... GÖR NGT DÅ FÖR FAAN! (mans och kvinnomisshandel, ej samma åsikt).

Ja då vart Andreas sur eftersom han har haft problem med sånt. Jag respekterar alltid folks åsikter och bara för man inte tkr samma sak behöver man inte börja bråka...

Kaffe latte!

Ja kaffe latte är fan det bästa som finns! förut hatade jag kaffe nu älskar jag det! köper fan alltid det när jag är i stan hehe. Nu sitter jag hemma efter teatern är är rätt pisst. Jag och Andreas hade en diskution och han vart typ sur när vi hade olika åsikter och han tog dessutom åt sig. Va fan om man inte ens kan diskutera utan att bli sur så varför?!!




God natt

Har just sett en riktigt bra film, har tyvärr så läskigt dåligt minne så jag minns inte vad den hette fast den slutade för två minuter sedan :P. Jag är riktigt less nu alltså! jag blev ju klar med so arbetet men skrivaren dampar så imorgon får jag skriva ut det på skolan! Ska väl läsa lite för att sedan drömma fina små drömmar (hoppas jag iaf).


TYP SÅÅ JAG x]

FAN VAD SKÖNT!!

det var as skönt att springa for real!! Nu sitter jag här framför datorn och lyssna rpå musik samtidigt som jag letar upp fakta om barnarbete (speciall arbete inom so), jag blir så sjukt förbannad när jag läser som det särskilt barnsexhandeln. Jag kan inte fatta att det ens finns så onda människor som skulle vilja göra sådana saker mot ett barn! HELT OBERGRIPLIGT.




TränaJAO

Sitter här med Moa och yasse de har sovit här. När de har farit ska jag ut och springa, det har varit så sjuukt skönt väder nu i typ tre dagar men jaja :P


Jag i mina fina idrottskläder xp

!!!

Sry för sjuukt dålig uppdatering men du är jag här igen :þ. I torsdags var jag och min kompis Petronella på The studio. Andra gången för mig men men....












RSS 2.0