Yasmine & jag

Lyckades!


Yasmine i Sveg


Jag & Yasmine


Världens vackraste bild!


Älskar dig gumman <3

SUMMER of 2010

Åh gud vad jag saknar sommaren! Det är sjukt. Alltså det är inte värmen, solen är att slippa skolan som jag saknar mest, utan det är bara hela sommaren i sig. Jag saknat hur det var mellan mig, Moa och Yasmine. Att Moa ringde mig när hon stod uppe på eiffeltornet. När vi tre var på sandkammen och vattenströmmarna tog oss någon meter. Ja sommaren 2010 hade mkt ont och gott men allt det goda tar över och gör mig alldeles varm <3


Fotocollage från sommaren 2010

lunch

Sitter och käkar lunch nu. Kelda tomat soppa med nudlar och en liten saffrans semla till efterrätt. Ska ta bussen fen i fyra till vännäs och sälja korv med Hanna på skyltsöndagen som är idag då. GUUUUD vad jag älskar tomat soppa!


onödig operation


DÅ!


NU!

Megan Fox var fan finnare innan. Mkt naturligare och vackrare

SHOPPAT

idag var jag på stan och shoppade.










gammalt smink

Ja, jag har fått en vagel.... skit kul. Luktade på min mascara och den luktade fan inte gott.

betyg

Nuär man i stan då. Åt nyss middag, (nudlar och julmust) fett gott. Skulle ha biologiprov idag men eftersom så pass många var sjuka blev det för flyttat till nästa fredag. Om bara tre veckor får vi betyg! OMG nervös!!

Låtar

Monday Mornon-Melanie Fiona
One(Your Name)-Swedish HOuse mafia
Written in the stars.Tinie Tempah
Saturday-Basshunter
Dynamite- Taio Cruz
S&M- Rihanna
Blow- Ke$ha
Startruck-Lady gags
Commander- Kelly Rowland


Alla låtar är GRYMT bra tåls att lyssna på :D

hahaha


Jag och Yasmine <3

Sängen

Ligger i sängen på rummet och ser CSI. Har för övrigt en flaska med varmt vatten i på magen. Är hemma imorgon med, far nog till skolan på torsdag men får se.

1 ÅR

Hittade lite bilder från förra året. Även om det bara är ett år sedan har mkt hänt :).


Hanna.


Jag, Hanna och Yasmine förra jul avslutningen.


Moa <33


Jag,Moa,Yasmine och Hanna <3

Case 39

Har nyss sett Case 39. Skit bra film verkligen. Barn är faktiskt läskiga ändå. Det ser vi i filmer som t.ex The children, The orphan, Children of the corn, Case 39 och The uninvited. Den här filmen hade det mesta om jag får säga det själv. Rekomenderar starkt!


Socialarbetaren Emily Jenkins tror att hon sett det mesta innan hon tar sig an sitt hittills svåraste fall, den plågade tioåringen Lilith Sullivan. Emilys värsta farhågor besannas när föräldrarna försöker döda Lilith, deras enda dotter. Emily räddar henne och bestämmer sig för att själv ta hand om henne tills dess att en lämplig fosterfamilj går att finna. Det är vid det laget den verkliga skräcken börjar...


hemma idag.....

Är hemma idag, inte för att jag är sjuk utan för att jag har sådan extrem mensvärk. Brukar inte har men nu helt plötsligt. Jaja ska se på filmer och göra ett ötet roligt test. jO btw har färgat håret.


Fullstädigt namn: Jasmine lucia Wegerud
Födelsedag:17 Maj
Ögonfärg: Blå/grå
Hårfärg: Ljusbrun
Högerhänt/vänsterhänt: Högerhänt

Favorit:
Sport: Ridning
Helgdag: LÖRDAG!!!
Årstid: Sommaaaar (hatar vintern)!

Har du någonsin:
Varit kär: ehh ja kanske jag har någon gång......
Blivit dissad: Hehehe JA!
Sovit utomhus: Aha
Sett en död människa: Näe inte i rel.
Retats: Va jag? aldrig.

This or that
:
Pepsi/cola: Cola

Jordgubbar/blåbär: Mm färska jordgubbar <3
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr! (har sämst taktkänsla)
Adidas/nike: Adidas

Senaste du:

Skrattade: Igår
Grät: Två veckor sedan kanske..
Filmen du såg: Heartbreak hotel!
Drog ett skämt: Typ i skolan igår
Sjöng en sång: Någon dag sedan

Har du under den senaste månaden:
Kysst någon: Näe
kramat någon: Jamen de är klart :]
Bakat:
För 2 dagar sen (annanaspaj)

Min dag

Kan fortfarande inte lägga upp bilder med mobilen. Fett drygt. Idag har jag i alla fall städat,lagat mat, gjort läxor och läst. Läxorna bestod av biologi och svenska, städningen av mitt rum och vardagsrummet, matlagningen av kycklingsallad och annanaspaj och tillslut läsningen av Karin Fosums Döden skall du tåla. Men vad i hela!! nu kan jag inte ens lägga upp en bild.


Skola

Nu har vi fått två datorer till pappa, ÄNTLIGEN. Den ena är Kevins den andra delar jag och pappa på. Utvecklingssamtal på Onsdag. Är faktiskt peppad eftersom jag redan tittat på mina omdömmen och är riktigt nöjd. Inte högsta betygen i världen men över medel. Får igen fysik provet på Fredag och so provet nästa vecka. Båda känns riktigt bra. lite stressad är man såklart för det kmr andra prov snart.




Ibland har man bara allmänt tråkigt xD


HJÄLP, finnar

sitter hemma framför datorn (fortfarande sjuk) och väntar på att ta bussen kvart över fyra till min pappa. Ska nog mest bara vila i helgen tror jag. En sak är positivt med att vara sjuk eler hemma från skolan. Man får tid att tänka och lyssna på musik!. Jo har ni några tips på hur man blir av med akne?! Jag har PANIK!


Det är lite.... och han stönar men ändå!

sjuk,data problem

Min dator har något fel. Jag har raderat nästan alla filer och bilder på den men ända påstår den att det finns för lite utrymmet. Håller på att tappa tålamodet. Ska fixa det så snabbt jag kan och sedan ska ni få tonvis med bilder fårn SVEG. I övrigt är jag sjuk och förbannad. Eftersom det inte direkt är tusentals människor som läser min blogg spekulerar jag fritt just nu.  Om någon du verkligen bryr/brydde dig beter sig som en stor skithög är det då rätt att slå den? Näe självklart inte men ibland har man bara sådan stor lust.


Bild från i sommras (Moa är fett gullig).


Det är den här känslan jag har just nu :P


Sveg

Vet att jag inte uppdaterat på as längre verkligen men nu så. Lovet är typ snart slut och jag är i sveg vilket jag glömt elr inte orkat berätta kanske man ska säga egentligen. Just nu sitter jag,Moa, yasmine och Gry i sängen vid datorn. Vi far hem imorgon. Jag,Moa och Yasmine då, Gry bor här redan. Elr hennes pappa bor här och hennes mamma i stockholm om man ska vara mer exakt. Nu andades Yasmine på mig med ostkroks andedräkt :-S

RSS 2.0