Hallon tårta med moa

Nu sitter jag och moa i min säng och äter min hallon tårta. Det vart skit god det kan moa intyga :-). Vi pratar med andré och han försöker göra chokladsås men har inge kakao haha. Jag är duktig på att baka faktiskt. Är inte bra på att ge mig själv kompilmanger men baka är jag fan kung på :-)

Moa

Är med moa nu:-). Vet inte vad vi ska göra men roligt blir det säkert. Nu pratar hon med andré :-). Jag ska gnu klaga på att hon är osocial eftersom jag brukar prata telefon och smsa med 2 personer samtidigt som jag är med någon xD. Hehe nu sitter jag med ena öronsnäckan. André har gullig röst :-P. Nu sitter vi utanför hammar och väntar på att moas mamma ska fara. Nu ska jag vara social :-)

Slappar dag

Godmorgon :P. Vakanr alltid så sjuukt sent vet inte varför. Antagligen för att jag är uppe hela nätterna och så... idag ska jag bara ta det lugnt har jag bestämt meg för. Ska bli härligt. SEn ska jag laga någon middag vet inte riktigt vad än men hoppas det blir bra. Ska gör hallon tårta till efterätt. Har jag berättat att från och med det första augusti ska jag inte bara ha en utan två helt onyttighets fria månader. Det är väll inte så svårt :).



Sitter med Hanna

sitter hemma hos Hanna nu :). Vi gick ner till älven fast det blåste så sjukt mkt :P. Vi åt en massa bär hehe. Sommar utan bär är ingen sommar. Nu lyssnar vi på musik. Ska lägga upp en låt och bloopers från Vampire diaries.


Garvade mest i slutet xD

Girlicious- Maniac

Hanna

Nu är jag påväg till hanna :-). Shit det var verkligen länge sedan jag var med henne. Det ska bli kul i alla fall :-). Det gick bra att rida. Hästen jag rider är en arab hingst... Hur fin som helst:-)

Ut och rida

Sitter och ser på svampbob :-P hehe. Moa sov här men jag berättar inte vad vi gjorde xD. Nej då vi gjorde inget speciellt faktiskt. Hennes mamma hämtade henne typ halv tio. Ska snart ut och rida. Vet inte vad jag ska göra idag... Kanske vara med någon elr bara ta det lugnt får se:-) ska ut nu så uppdaterar mer sen :-)

Ja

Jag litar inte lätt på killar. Jag kan falla för dig om du får mig att lita på dig. Du kmr aldrig få mig att lita på att du är den rätte för mig om du säger och gör som gör. Med ett enda beslut från dig kan få mig att göra ett väldigt stort beslut som inkluderar dig. Om du fortsätter spela 2 roller kmr jag börja spela med ditt hjärta. Vill du att jag ska lita på dig? Vill du hålla om mig hårt? Vill du kyssa mig? Vill du finnas i mina drömmar? Försök då med någon annan för du kommer ingen vart med mig längre. Alla har sina gränser även jag och helt ärligt du har gått över den...

Yazmine

sitter hemm hos yazmine nu med moa. Yazmine är trött och sur :P. Hahah nämen vi har det mysigt ska vara social med dom nu. Btw Yazmines lille bror Pontus är gullig ;)

Girlicious

Sitter och lyssnar på Girlicious <3. Det är fan världens bästa band. Jag är glad att Tiffanie blev kickad dom är 1000 gånger bättre utan henne. Robin Antin samma kvinna som skapade Possycat dolls skapade Girlicious. Det var ett pogram för några år sedan där tjejer tävlade om att bli nästa tjejgrupp. Det skulle vara tre men Robin Antin bestämde att det skulle bli fyra istället. Senare blev en av dom kickade från gurppen (Tiffanie). Nu är det tre tjejer:
Nichole Cordova, Charystina Sayers och Natalie Mejia. Natalie är den bästa och snyggaste tkr jag ;).

Alla tre :)

Nichole Cordova

Charystina Sayers

natalie Mejia.

nU måste jag stressa till bussen hörs sen :)

Musik

har nyss ätit sitter vid datorn och lyssnar på musik :). Tar bussen till mamma klockan fem över fyra framme fem i fem. Då kan jag lyssna på min nya musik som jag laddade in i mobilen igrår. Moa blir glad efetrsom jag har Rude boy och G4L med Rihanna :).  Jag har faktiskt ganska bred musik smak nu när jag t'nker efter. Hehe har Panic at the disco och Lady gaga :P.


Jag just nu :) Lite för ljust? :P

Duscha

Godmorgon vaknade för typ 5 minuter sedan. Ska ta en dusch sminka mig och byta om. Ska ha på mig tights och den där svart/vita munktröjan från cubus :-). Sitter i sängen och tittar ut genom fönstret. Det verkar vara lite kyligt idag. Nu går jag kmr och duschar hörs sen:-)

godnatt

Har just sett klart filmen. Den är så sjukt rolig alltså :). Se den säger jag bara. Börjar bli lite trött nu klockan är ju faktiskt över två. Har ett hål i mina jeanstights måste sy igen det imorgon.  Nu ska jag försöka sova vill ju vara pigg imorgon :)

jag  gillar körsbär :P

Jo btw jag ska inte byta skola som jag först tänkt mig men moa ska :)

Film

ska se en film nu har sett den förut men den är riktigt rolig :P. Den heter the house bunny. Såg den när jag var hos fredrik med massa andra. Naw vad sött det är med killar som ser på disney "fredrik". Imorgon kmr Moa hem fan vad roligt. Ska nog göra något med henne och yazmine tror jag :). Hörs imorgon och ha en bra kväll/natt :P

En fråga

Vad tycker ni om denna bild? Har nästan inget smink därför jag vill veta :P

ja man funderar

hahaha jag får alltid som jag vill ;). Nä jag bara skoja men jag är bra i alla fall. Ingen fattar vad jag pratar om men kan tyvärr inte skriva heller om "någon" skulle läsa min blogg för då kan det bli lite lustig.. Säger bara att jag inte är desperat eller? Hehe nej men nu får jag sluta vara så hemlighetsfull. Kom på att tänka på en sak igår att det är typiskt tjejer att blir arg och ledsen för en grej men dom vågar inte riktigt säga det så då blir dom iställer skit sura för en jätte liten grej. Förstår ni vad jag menar? I alla fall så kan killar också göra det tro mig. T.ex jag och en kille har bråkat skit mycket med varandra och jag har tyckt att han är värsta idioten men igår kom jag på varför han har varit så mot mig hela tiden. Jo såhär jag och en kompis sov över hos honom men vi drog typ 5 på morgonen och lämnade en lapp där det stod: Sry för att vi stack men ********** fick huvudvärk. Jag vet det var taskigt så förlåt för de. Men i alla fall typ två veckor senare hade jag och Yazmine tråkigt på en rast så vi låtsades att jag var rektor och hon e bråkig elev. hehe känenr mig värsta töntig nu men. Jag skrev då att Yazmine bråkat med honom och då för att förkorta vad dom sa skrev jag hans inesialer och idiot efter...... Han hittade den lappen senare och sa att jag kallat honom idiot och sedan var han arg i en månad typ. sedan dess har vi typ bara bråkat och kan aldrig komma överens. Tror att om jag och ********** hade stannat den natten skulle jag och han vara vänner. Det behöver ju inte vara så men vad tror ni? Borde jag prata med honom om det?



Lite saker från stockholm

Nu är jag hemma igen :). Fan vad mkt jag åt brukar inte gluffsa i mig som en gris med det v ar så sjukt gott. NU kan jag lägga upp bilder på det jag köpte i stockholm.

Ett par av jeansen jag köpte.

Ett annat par.

Min tunika.

Min uggle tröja.

Tröja från Zara.

Parfym som luktar fruktigt.

Mina nya skor :).

Har mer saker jag köpte men det är i tvätten. Ska lägga upp nåt video inlägg omorgon tror jag men får se om jag orkar. Far till mamma imorgon också. Nu ska jag gå och göra något så vi hörs senare.





Mat

Nu cyklar man mot stan för att äta. Är inte ett dugg hungrig om jag ska vara ärlig men man måste ju äta :-). Fan vad svårt det är att cykla med högklackat...eller är det bara jag?xD. Haha jo var fail idag med. Skulle ta på mig naglack men tog för mycket så det kom utanför och jag har inget naglack borttagningsmedel.... Ja ni förstår att mina naglar inte är speciellt vackra:-P. Hehe det blev Eastern palace till middag. Åt här en gång för typ 5 år sedan och då var det gott

Smink städning

vaknade tjugo i två idag :P. Har rengjort allt mitt smink+toaletten. Nu har jag inte så mycket smink kvar för jag rensade bort allt jag inte anväder. Förut hade jag överdrivet nu har jag en mascara, en liten box med 6 olika ögon skuggor och en med två olika. Sedan har jag en concealer, ett puder/foundation, ett läppstift, ett läppglans, ett rouge, en kajal, en ögonbrynspenna och en ögonfransböjare. Det är normalt :). NU är jag sminkad ombytt och klar. Jag och pappa ska fara och handla. Det är tomt i både kylen och skafferiet.


film dags

Guuud vad härligt det var att duscha!!! testade pudret alldeles nyss och det är 100% perfekt. Skit nöjd. Pappa håller på att öra en hamburgare åt mig hehe :P. Ska se film nu så hörs imorgon.

ÄNTLIGEN HEMMA!!

Nu är man äntligen hemma efter 9 timmars buss resa :). Har laddat ner två filmer: The killing room (sett) och untraceable. Har packat upp alla kläder nu. Ska duscha och testa lite nya grejer. Lägger upp bilder på allting senare det lovar. Hörde nyss på nyheterna att dom tagit fast en serie våldtäktsman som hade 180 inspelade band på honom själv våldta flickor mellan 6-10 år!! Fy fan vad sjukt och äckligt. Hur fan i hela helvete kan man tända på tjejer/killar mellan 5-16 år när man är vuxen? Fattar ingenting.


Uttråkad på bussen

Fy vad tråkigt jag har! Vad finns det egentligen att göra på en buss i sådär 3 timmar och 30 minuter till? Längtar bara tills jag får komma av den här bussen. Förut bloggade jag typ inget alls men nu har jag upptäckt att det är skit kul:-). Ibland vet man bara inte vad man ska skriva om och då kan man skriva om det :-P. Jag är uttråkad, det kanske märks. Hoppas det är bra väder i morgon så man kan slänga på sig sina shorts igen och slippa jeans. Haha jag har ju för guds skull köpt 3 nya jeans. Vill inte att sommar lovet ska ta slut fast det vill väll ingen ändå. Kanske någon konstig människa. Jag har börjat fundera på om jag har lätt dyselexi för jag stavar fel skit ofta fast mina lärare säger att det bara är slarv fel. Älskar att sitta och lyssna på musik för jag brukar alltid komma på en liten historia till varje låt xD. Ska fortsätta med det nu;-)

Långt inlägg om kärlek

Började tänka på kärlek helt plötsligt. Jag tror problemet som blev mellan mig och andreas var en och samma sak från början..... Jag. Det var helt ärligt inte han utan jag som var problemet. Jag är en sån person som alltid ser framåt och det gjorde jag för mycket då. Istället för att bara njuta så tänkte jag vi kmr inte vara tillsammans för alltid och bla bla. Nu har jag lärt mig att man ska ta var dag som går för sig själv och bara ha roligt. Men jag hade inte tänkt att bara prata om mig nu utan om kärlek över lag. Jag tror att man känner direkt man ser en person om det skulle kunna funka, inte direkt kärlek vid första ögonkastet. Jag tror även att man inte kan leta efter kärlek för då blir det fel. Tänk er att man står på sidan av en väg och det kör förbi bilar hela tiden och letar efter en speciell bil finner man den aldrig. Om man därimot sätter sig ner och har tappat hoppet om att finna denna bil så kmr det stanna en bil som inte är den bilen du letade efter utan så mycket mer. Och då är det du som bestämmer om du ska chansa och hoppa in i bilen eller låta den stanna,tuta och sedan köra vidare. Man måste och skilja på att vara kär och förälskad. Förälskad kan man bli ofta och då känns det som att man saknar personen väldigt mycket. Kär blir man väldigt sällan och då känns det som att man inte kan vara utan den här personen. Ingen är fulländad så jag tror alla letar efter någon som får en att känna sig fulländad. Att älska någon är inget man gör varenda dag. För att man ska älska någon krävs först en slags tillit och sedan är det en känsla som börjar sedan i tårna och sedan vandrar upp till hjärtat.

Fel på telia

Nu är vi någonstans har ingen aning om vad men bussen har stannat och far om typ 3 minuter. Mina ben känns som två stela pinnar. Jag kom på att inte brukar skriva elr lägga upp någon bild på dagens outfit men nu kan jag säga vad jag har på mig :-). En jeans byxdress, en start kofta och vanliga svarta skor. Älskar byxdressar särskilt i jeans. Btw jag tror det är något fel på telia elr min mobil för att internet brukar vara skit dyrt men när jag slår in *120# visar den på 30 kronor och det är det jag betalade tunnelbanan med. Jag har ringt idag men den visar fortfarande på 30 kr fast jag har uppkopplings avgift på 69 öre. Det visar också på att senaste registrerade samtalet var igår. Skit jobbigt! Jag kmr säkert ha över 1000 spänn så mkt som jag mobilbloggar. Min morsa lär döda mig fast det är egentligen inte mitt fel eftersom det står 30 kr så är det 30 kr och inte mer :-P. Ska kolla upp det. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Jo en sak till nu ska ska jag inte äta något onyttigt fram till 1 januari. Har bara ätit kakor och shit på senaste tiden. Hörs senare :-)

Lite av varje

Sitter på bussen nu och typ halv sover. Har köpt hanteringen av döda av john Ajvide Lindqvist samma kille som skrivit låt den rätte komma in:-). Undrar varför inte äldre människor tar hand om sig själva bättre. När jag blir vuxen tänker jag bli som min morsa elr i alla fall försöka. Hon är lite träningsnarkoman men :-P. Haha nä men hon tränar och äter bra hon ser ut att runt 30 men är 41. Det är till och med killar i gymnasiet som busvisslar efter hennes ;-). Om killar kmr hem till mig glömmer dom bort mig och ser bara henne :-P. Jag kmr hem typ klockan 23.00 ikväll så då är det bara att se en film kanske två och sova. Imorgon är pappas sista lediga dag så då ska vi typ ut och äta tror jag. Sedan ska jag gå runt i mina 10 cm höga klackar :-). Saknar stockholm redan. Och någon person kanske ;-)

Dyrt smink

Haha jag är så jävla fail får man bli? Jag skulle ju köpa ett puder från m.a.c men så hittade jag inte och tog det jag trodde. Den passade perfekt på mig men kostade 435 spänn! Så nu har jag dyr smink på mig. Fast det var värt pengarna för den är skit härlig:-). Sitter och äter kyckling sallad nu ska snart fara :-)

Handla det sista

Nu är jag på tunnelbanan. Innan vi åker hem med bussen klockan 14.00 ska jag köpa ett puder från M.a.c :-). Vi ska köpa en present till min lilla store bror också, och sedan åksjuketabletter annars kmr jag bara sitta på en buss i 9 timmar och spy xD. Funderar på att köpa en väska också för jag behöver en men får se hur jag gör:-). Nästa år far vi hit igen och då får jag pussa på min älskade aron som är 6 år då:-).

Sötsugen och sömnig

Guud vad trött jag vart helt plötsligt. Känner mig som en levande död fattar inte varför. Och så är jag skit sötsugen också. Skulle kunna äta upp en hel ben and jerrys utan att tveka!:-).

Spelar spel

Nu har jag ätit :-) sitter och spelar mus fällan med aron och mia. (fan vad jag suger) far hem imorgon :-). Och sedan åker jag till mamma på torsdag :-)

Påväg hem

Ja då var man påväg hem då. Efter en hel dags shoppande känner man sig ganska matt i benen :-P. Nu har jag köpt 2 par jeans, två linnen och en present till moa :-). Jag har inte köpt så stora saker till moa och yazmine men det går inte att köpa i umeå och hoppas dom blir glada :-). Har drygt 400 kvar btw. Jag har nästan inte ätit något idag men jag är inte hungrig konstigt nog.

Shoppar

Har inte shoppat klart än så. Hittills har jag köpt en t-shirt och en parfym från zara, fått en skit snygg tröja från Oasis och köpt en liten present till yazmine från urban. Ska köpa två linnen från Hm och ett par till jeans sedan vet jag inte kanske något till moa :-)

Shoppa

Nu är jag och mia påväg till centrum. Jag tkr inte det känns konstigt elr pinsamt att gå på stan med någon vuxen så länge det inte är mina föräldrar. Det var inte 900 kr jag hade utan 1000 kr:-) ska köpa ett par byxor till :-)

Morgon

Har just ätit frukost. Jag vaknade faktiskt i tid för en gång skull klockan tio. Åt ingen frukost då utan såg på Witch med aron :-P. Har ingen huvudvärk idag men är snuvig. Nu ska vi ut så ha det så bra :-)

Jag tänker väldigt mycket

Ligger och tänker nu. Egentligen på ganska onödiga saker. På kärlek, på vänskap och på svartsjuka. Jag är inte svartsjuk av mig. Jag tänker på ***** och ******** och massa andra personer som betyder mkt för mig. En av dom här personerna kmr aldrig få reda på hur mkt den betyder för mig. Ledsen att jag tar upp eran tid med den här skiten ville bara få ur mig lite grann. En sak till, varför blir jag aldrig nöjd? Varför vill jag alltid ha mer? Jag vet inte ens vem jag är längre. Är jag jasmine elr bara en version av jasmine? Jag vet i fan. Önskar det fanns något sätt att hoppa över tonåren eftersom det är då man känner sig förvirrad och bortkommen. Hur vet man vem man kan lita på och inte? Förlåt än en gång för att jag tar upp eran tid. Ska försöka sova nu och sluta tänka så jävla mycket.

Leoparder och babianer?

Sitter och ser på något program om leoparder typ. Imorgon blir det stan igen :-). Mer shopping alltså! Fast nu har jag gjort av med 900 tror jag vet inte exakt. Har fortfarande 1000 kr kvar :-). Fan vad gulligt det här är. En leopard har dödat en Babian och sedan hittade leoparden babianens unge och nu tar den typ hand om den. Helt sjukt alltså!

Ändrade planer

Nu har det blivit ändrade planer igen! Vi som skulle till åland imorgon och allt. Det blev inställt pågrund av mia fortfarande är sjuk så det blir inget :-(. Det är nog lika bra då slipper man upp tidigt :-P. Nu vet jag inte vad vi ska göra imorgon. Hoppas det blir något roligt i alla fall :-)

Påväg hem

Då var man påväg hem då :-). Inköpen idag vart en munktröja från Cubus, den tunika som jag köpte på ett stånd, sockor från Åhlens och en jacka från beyond retro. Nöjd med alla köpen :-). Imorgon blir det upp och hoppa tidigt. Klockan 8 går färjan så halv sju blir det väll. Hoppas jag inte har lika hemsk ont i halsen då:-).

Tunnel bana

Sitter på tunnelbanan nu och har tråkigt :-P. Vi bestämde att jag ska köpa mina kläder idag istället och imorgon far till åland med båten :-). Jag älskar att åka båt det är så himla härligt och så finns ju Taxfree ;-). Det känns lite bättre nu när jag tagit en alvedon fast halsen är lika hemsk fortfarande. Helt plötsligt vart jag sugen på hamburgare vet inte riktigt varför. Tänk er en stor, fet, saftig hamburgare!xD

Halsont

Sitter och har huvudvärk och halsont just nu. Inte speciellt roligt. Vill verkligen inte bli sjuk nu när jag har lov. Fast jag har ju Moa som säger åt mig vad jag ska göra för att alg frisk :-). Ska äta nu och sedan fara iväg så vi hörs senare.

ja vilken rubrik ska jag välja?

sitter vid datorn nu och tråkar :p. Andreas håller på att testar sina högtalare medans Mia (hans fru) har feber :P. Haha gissa om hon vart glad. Jag har tänkt på en grej, (jag tänker ganska mkt har jag märkt) tjejer klagar jämt på att dom blir sedda som sexobejekt. Så varför om vi nu inte vill det köper vi stringtrosor, högklackade skor, sexiga kläder och massa andra grejer? Själv bryr jag mig inte om jag blir sedd som något slags sexobejekt. Självklart vill jag att min kille ska älska mig och inte bara vilja ha mig för att ha sex med men ni förstår grejen. Tjejer borde ta det som en komplimang när en kille kmr fram och stötter på en, säger att man är snygg, sexig osv. Jag tror faktiskt dom flesta tjejer blir glada fast dom bara döljer det. Lite ovärt men jag har tänkt på det nu ett tag. Intressanta tankar jag har haha xD

Jag klockan två på natten ;]
 

Struts på stan?


Går omkring i mina nya skor nu så att jag slipper se ut som en svankande anka på stan :p. Imorgon ska vi till beyond retro :). Faaan att det skulle bli kass väder! Önskar solen kmr fram snart så man kan jobba den så kallade solbrännan som alla pratar så mkt om... jag har inte sett den xD Ska äta Ben and Jerrys glass snart :D

Mina nya jeans (fast mina är lite ljusare)
Hittade tyvärr ingen bra bild på mina skor laddar upp dom senare :)


Hejsan

Har just ätit :-). Idag köpte jag två saker men ska köpa mer senare. Det vart ett par skit snygga skor från skopunkten och sedan ett par mörk grå jeans :-). Väldigt nöjd med mina inköp faktiskt. Jo vill ni veta en sjuk sak? Världens dyraste öl. (glömt priset) ölflaskan är inne i ett uppstoppat djur! Det låter sjukt jag vet men det är faktiskt sant. Och det är 55% om jag minns rätt. Nu ska jag gå och ta hand om aron så vi hörs senare :-)

Ingen grönalund?

Nä ingen grönalund vart det idag :-( för dåligt väder. Just nu går vi omkring på NK det är roligt :-) det blir alltid dåligt väder när man far bort eller hur? Bilen stannade inte igår så vi klarade oss :-) nu ska jag köpa någonting tror jag.

Grönalund

hejsan nu är jag nyduschad och fäsch :). Det är ganska härligt väder ute i alla fall fast det kunde ha blåst mindre :P. Jag sitter vid Andreas bärbara och guuud vad jag älskar tangenterna på den!! Okej jag har inte så mkt att skriva om nu heller... Vi ska snart dra till Grönalund, ska bara ta på mig lite kläder och sminka mig sedan far vi :). Ska försöka blogga lite från mobilen om jag inte har fullt upp med att åka då såklart xD. Fast jag är så Jääääävla höjdrädd så vi får se vad som händer. Ska försöka åka någonting högt :) tror jag....  Men nu måste jag fara så vi hörs senare då <3

Hej :-)

Sitter och ser på vädret typ :-P ska till grönan imorgon så hoppas det blir bra väder då. Shit vad trött jag är alltså känner mig som en levande död :-S nej men nu ska jag inte vara så negativ här. Ja, vad kan jag skriva har inte så mkt att blogga om direkt. Nu ska jag vara social med andreas, pappa och mia så hörs imorgon :-)<3

Ny vaken och framme

Godmorgon xD Jag vaknade nyss. Grymt stolt över att jag ens lyckades somna från första början:-) Det är inte så himla lätt med en 5 åring som pratar om allt från vindkraftvärk till arlanda flygplats :-P Vi är i alla fall framme i stockholm nu och har nästan slut på bränsle nu xD lyckat va? Jo jag älskar verkligen stockholm det är en så sjukt fin stad<3:-) synd att vi bara stannar tills på tisdag :-( Fast jag är glad över att vara här nu såklart :-) jag börjar misstänka att vi kmr att bli stående och då vet jag ärligt inte om jag ska skratta eller gråta xD

Mobil blogg till stockholm

Hej :-) Nu sitter jag i bilen påväg till stockholm med aron och hans familj. Han är så grymt söt <3 han pratar om rövare och ställer massa dumma frågor, om vad en rövare var, hur dom dog, varför dom dog och om dom var människor :-P jag sitter och skrattar mest bara faktiskt XD shit vad hungrig jag är alltså måste ha mat snart annars dör jag helt enkelt. Jag vet inte exakt vart vi är men vi åker förbi några vindkraftvärk :-) Nu kan jag inte skriva så mkt mer eftersom jag mobil bloggar och internet kostar lite pengar. Skriver mer sedan :-)

nu far jag

Ja nu far jag till Stockholm :) kmr kanske inte kunna uppdatera så bra eftersom jag kommer vara ute väldigt mycket och så men ska försöka det ska inte bli månader utan uppdatering jag lovra :) Men nu måste jag dra. Men först två av mina absolut favorit låtar (just nu)

Jordin Sparks- Don´t let it go to your head.
Cascada- Could it be you

Hej då kanske ses i Stockholm man vet aldrig :D

Kroppsideal!

Ska snart fara ville bara göra ett snabbt inlägg om kropps ideal och sånt. Jo t.ex. Beyonce är ett praktexempel på vad som är kvinnligt och vackert. Det är inte speciellt attraktivt med en kvinna som man ser revbenen på. Visst jag kan erkänna att det är fint med tjejer som är smala men man måste dra gränsen mellen smal och anorektiskt. Dessutom har studier visat att när män tittat på kvinnor som t.ex. Beyonce händer något i deras kropp vet inte exakt vad men den känslan kan gemföras med att ta narkotika och andra droger. Om man äter hälsosamt och kanske äter något onyttigt någon gång samtidigt som man tränar i måtta blir man inte tjock.


Jag kan inte fatta att folk klagar och säger att hon är
för tjock?!

Detta kmr fram när man söker på pluse size?!

Beyonce.

Det här är bara sorgligt!!

God morgon

Faan vad trött jag är!! vaknade halv sju och somnade klockan två. Nu när det är sommar somnar jag aldrig före halv två det går helt enkelt inte. Jaja igår åt jag på Droskan med min pappas kompisar typ. Träffade Aron min älskling ni vet :P Ska bila med han och hans familj idag. Haha han är såååå sjukt gullig! Men nu nog om Aron och till något annat.... När jag kmr fram till Stockholm ska jag shoppa kan jag LOVA! Min bror Kevin ska på fotbollscup i Danmark (lycka till) så jag får shoppa upp pengarna han skulle fått från pappa :) :) Såå nu Jääävlar <33
Fast ska köpa någon present till honom har bara ingen aning om vad. Han är sexton fyller sjutton sitter vid datorn 80% av sin vakna tid och spelar fotboll.... Ja vi får se vad jag hittar på åt honom :)

Adamlambeeeert!

Whataya want from me? lalala..
Adam lambert är så bra! im in luuuv! ♥


Sommaren är bäst!

Hej bloggen!
Förlåt för att jag inte uppdaterat, men ni vet, det är ju sommar och vem orkar sitta inne vid datorn då? Hursomhelst, jag har badat, solat, umgåtts med kompisar och fått nya kompisar oxå. Imorgon drar det ivåg till stockholm, där jag ska vara med min lilla ängel aron och hans familj. Jag kommer hem mot augusti då jag bara ska chilla igen.

Jag älskar sommaren!




Jag rider Annie.



Bästa kväll med Moa och yaaazi! (Moa på bild).



Jag och Moa. Haha, vill du ha en puss?



Petronella, Fredrik och jag.


RSS 2.0